moni2111

Дядо коледа ме изненада с фотоапарат и бързам да покажа последните си радости.
Като начало- подаръкът за сина ми (тематично свързан с професията му).
Коледната звезда е за нашия дом.

Честита Коледа и честит ти фотоапарат! Пожелавам ти да си здрава, щастлива и да ни радваш с твоето присъствие във форума.

:clap: Мони,визитките са много хубави! Скоро и аз ще шия една!:)
Коледната звезда ме впечатли- как е шита,би ли споделила подробности?!

.......

Нели, техниката се нарича "HARDANGER". Работи се на плат с правилен растер. Подходяща за ръкоделници с проблем със зрението. Бързо и приятно. Ако някой се интересува- на ЛС:)

Поздравления за интересните творби и оригиналните решения! :clap: Пожелавам ти да сътвориш още много красоти!:idea:

Мони, прекрасни са творбите ти. Дядо Коледа ме грабна много. Моля те, подскажи от къде мога да си намеря схемата на розовите фламинго?

Мони, всичко, което си направила е много интересно и красиво!!! Ръстомерът много ми хареса и фламингата са страхотни!!! :clap:

Последно занимание

Миналата седмица бях на курс по тъкачество. Ето какво сътворих

Прекрасно е! Българското си е най-хубаво! Преди време и аз успях да си изтъча малък китеник с възглавници.:clap: :clap: :clap:

Някога и моята баба имаше стан и тъчеше в къщи, но тя много отдавна почина, аз се омъжих и вече имам други интереси. Но е много интересно да тъчеш, аз също съм опитвала и бих го повторила с голямо желание. На тебе успех в новото начинание! :kissyou:

Представям ви "Параклиса" в рамка,която/които доста трудно избрах, но знаете, че винаги е така.Желанието ми беше за "златист марципан", но няма.

.

Боли, но ето и едно мъниче за подарък.
Благодаря на Роси за идеята и на още две форумки-те си знаят.

.

sneji ме подсети да ви покажа още един хардангер, проектиран и изработен от мен.

x

По-раничко слагам пощенската кутия, за да знам какво ще ми струват подаръците:idea:За схемата благодаря на mylli

Назад