ОТСЛАБВАЙТЕ без големи лишения

Момичета,започвам да се чувствам виновна от солената диета,която ви предложих.Ако бях я чула случайно от непознати хора щеше да мине покрай ушите ми,но понеже ми я казаха много близки приятели пък и крайният резултат беше много впечатляващ се реших да я споделя с вас.Надявам се да не съм ви навредила,а само малко да сте се почевствали некомфортно.

:shock: НИЯ моля те не се чуствай така, все пак ти не си накарала никого насила :idea: , ти просто сподели , избора всеки прави сам за себе си. :yes:

:hello: Трети ден провеждам така наречената Точкова диета - много нашумяла напоследък по форумите.Направи ми впечатление, че това е именно Кремълската диета на Скарлет, с която е започнала тази тема още преди нова година. Не се оплаквам - изобщо не чувствам глад. Но не съм свалила нито грам за тези почти три дни. Искам да попитам, дали някой от вас е пробвал тази диета и дали резултатите няма да дойдат по-късно. Иска ми се да се надявам, че ще стане така. Всяка пролет гледам да отслабна няколко килограма и досега го постигах с плодове, чай и мед.Но тази година реших да направя нещо по-различно.

В момента пия Златно чудо 14,чувствам се добре,смятам да спазвам точно режима,пък ще видим ефекта......... :?

Да споделя за Златното чудо и аз .Пих го миналата година по схемата.Струва около15лв.мисля че.По-принцип издържам на глад,но чесно казано то просто ми изпиваше стомаха.Имах чувство ,че ми е залепен на гърба.Имам язва и от него ме заболяваше доста.Ефекта за 10 дни беше 3кг назад ,но на 11 ден започнах нормално разделно хранене и си ги върнах.След това си започнах моя си диета ,която е горе-долу глад.Ям само на обяд и много вода и свалих 6 кг.В момента съм 55 кг. и съм висока 170см. Като съм започнала диета от 70кг. и за близо 2 г. успях редувайки глад и разделно хранене да ги сваля. Поддържам ги със зелен чай или Зарсена.Излиза ми доста по-евтино,защото взимах преди и Ксеникал,нооооо да не разправям освен ,че е скъпо.Така ,че според мен за всеки е индивидуално смятам аз.Зеления чай е само 5 лв. а се пие цял месец и изхвърля всичко излишно.Пробвайте

да елена

да елена беше полезна.от цялата работа разбрах,че ако човек се храни нормално и се движи достатъчно, нма да има нужда от диета. :D :D :D

твоята

твоята диета Dayli е най- приемлива и безопасна за здравето. :clap:

отговор

Радвам се,че съм била полезна.Това е наистина най-нормалната диета,която знам и действа :wink:

Dayli , ще взема да пробвам и аз тази твоя диетка, 4е като се погледна в огледалото все пове4е не се харесвам :cry:

отговор

Пробвай,аз я комбинирам със зелен чай и има ефект,още повече,се чувствам много по-добре,по-леко ми е и съм доволна.не мога да се подлагам на такива драстични диети да гладувам и после да си ги качвам пак килцата.А така постоянно съм във форма.Сега 2 пъти в седмицата ходя и на фитнес,така,че програмата е пълна.Но и без фитнес с тази диета пак свалих килограми. :yes:

OK, благодаря, ще се пробвам :yes:
За сладкото, нямам проблем, но с месото....................много го оби4амммммм

отговор

Месо можеш спокойно да ядеш.Само месо обаче и салата,без хляб,пържени картофи и др. [:] ,успех!

Zlatka, аз съм съгласна с теб, но като пием кафе следващия път ще ти покажа една снимка, моя, преди да родя и тогава ще те попитам пак дали трябва...... :(
А за месото, съм много доволна :smokin:

Днес-7-ми ден на Златно чудо макс + кафе Витаголд (2 на ден) + 30 мин степер =на минус три килограма......... [:] [:] [:] [:] [:] [:] [:] [:] [:]
Сияя от щастие.... :lady:

кафе за отслабване

Тъкмо исках да ви питам, дали някой е пил от кафето за отслабване, да сподели как е на вкус и дали има ефект. Преди малко ми дадоха листовка на Слимкафе за отслабване, много хубави работи пише... но дали наистина има ефект?!
Желая успех на всички, които полагат усилия да отслабнат :!: :yes:

кафе за отслабване

Скарлет, благодаря ти, аз и без това пия само нес кафе. Като го комбинирам с кростренажора се надявам на успех. Но мисля да започна от понеделник... :D :coffee:

Назад