Не можах да изчета всички описани до тук диети,нодокъдето стигнах не видях диетата,с която смятам да ви запозная.Научих я от една приятелка,която не бях виждала от средата на януари.Преди една седмица и бях на рожден ден и се оказа,че подаръка,който и бях приготвила е доста голям.Беше 90 кг сега е 65 кг.Без ограничение във храненето.Дори е спряла цигарите и това не се е отразило на теглото и. "Солената диета" както аз я наричам се прави 1 месец, прави се почивка от 1 месец и пак се повтаря,ако има нужда.Препоръчва се за тези,които са много пълни,да не се изразявам по-грубо,дебели.Ако имате нужда да смъкнете само няколко кг трябва да сте много внимателни.А ето я и самата диета: За тегло до 80 кг-2 литра вода от чешмата/не минерална/, за тегло над 80 кг-3 л вода. В тази вода се разтварят 3 грама сол.Водата се разпределя на 6 равни части.Пие се половин час преди закуска,обед и вечеря и час и половина след закуска,обед и вечеря.Единственото условие е да се спазвастриктно и задължително да се закусва,обядва и вечеря. Това е.