Carina

• Началник на темата Началник на темата Carina
  • Начална дата Начална дата
Този кучо е голям сладур! Трябва и ние да си ушием по един и да си го сложим в службата срещу вратата :D Поздравявам те за прекрасния гоблен! :clap::clap:

rostso, :kissyou:

Ради, аз писах и в етапите, че докато шиех подаръка, сестра ми прибраха от улицата ето тази госпожица...така че предупреждавам, че покрай гоблена може и някое живичко да се намери:D
Забравих да кажа, че сестра ми настоя надписът да си остане на руски, че звучал много "сладко". :confused:

и за 2 месеца порастна много

Като страстно влюбена в кучетата този твой кучо е прекрасен и на гоблена и у вас.Много умни животинки.:kissyou:

Пу...пу...пу! Да не и е уроки! :gipsy: /така викаше баба ми/
Страхотна е тази госпожичка!

Много е сладко кученцето:loveglasses: и моделът и гоблена:clap::clap:

Пете,много са ти станали хубави гоблените.Кученцето е много закачливо и прилича много на госпожичката дето е прибрала сестрати. :kissyou:

Най-после Мостар завършен. :greeneye:

Уших и кокошките, като малко измених схемата и я пригодих за Рим. :D Имам намерение да шия и други неща на Анаграм, има доста забавни сюжети.

:clap::clap::clap:
Напоследък Мостар започва многоооо да ми харесва, а за кокошките - нямам думи - страхотни са...........

За Мостар-а ти се прекланям ,както и на всеки ,който шие големи по размер красоти.А кокошките...точно по мой вкус.

Назад