Vili_SS 30 Октомври 2015 #242 Диде , много симпатично е станало , браво , майстор си :clap::clap::clap:
Дида Гобленар Модератор 21 Декември 2015 #243 Завършвам 2015 е една красотичка, която уших благодарение на Дорис ♥♥♥ Дорис, дъщеря ми е очарована от момиченцето. Благодаря ти, мила ♥♥♥
Завършвам 2015 е една красотичка, която уших благодарение на Дорис ♥♥♥ Дорис, дъщеря ми е очарована от момиченцето. Благодаря ти, мила ♥♥♥
Дида Гобленар Модератор 23 Декември 2015 #246 Това е последно, догодина вече ♥ Светле, хиляди целувки за схемата ♥♥♥
dushkova Гобленар 24 Декември 2015 #250 Така сме, все последно...и става предпоследно. Весели празници!:greeneye:
Дида Гобленар Модератор 9 Януари 2016 #251 Преглед на прикачен файл 179892 Моите чушлета облякоха готварската книга на дъщерята:idea:
did_tag Гобленар Модератор 10 Януари 2016 #252 Гледам напоследък все към печката бягаш, сега и моделите - такива........., ама са готини чушлетата А за Прекрасницата - тя си е такава.............
Гледам напоследък все към печката бягаш, сега и моделите - такива........., ама са готини чушлетата А за Прекрасницата - тя си е такава.............
Vili_SS 10 Януари 2016 #253 Диде, много хубаво е станало, не съм се сетила за чушки на готварска книга :clap::clap::kissyou:
Дида Гобленар Модератор 10 Януари 2016 #254 Диде, много обичам да готвя....Дъщерята и тя готви, та се къса. Та реших да съчетая двете ми любими неща и се получи идеално.
Диде, много обичам да готвя....Дъщерята и тя готви, та се къса. Та реших да съчетая двете ми любими неща и се получи идеално.
Дида Гобленар Модератор 29 Януари 2016 #255 Преглед на прикачен файл 180081 Целувчици на Манка за схемата ♥ Облякох телефончето на дружката
Дида Гобленар Модератор 29 Януари 2016 #257 Маги, показах 50 схеми на каквото ми дойде на ум. Като се запъна дружката - чашка с винце, и това е.......Тя обожава червено вино. Като го покъса - ще търся бутилка с винце....
Маги, показах 50 схеми на каквото ми дойде на ум. Като се запъна дружката - чашка с винце, и това е.......Тя обожава червено вино. Като го покъса - ще търся бутилка с винце....
dushkova Гобленар 30 Януари 2016 #259 :clap::clap: Честито,ще изпиеш ли бъчвичката...Така се развеселих още с първия отворен пост. Усмихнат ден момичета! :kissyou:
:clap::clap: Честито,ще изпиеш ли бъчвичката...Така се развеселих още с първия отворен пост. Усмихнат ден момичета! :kissyou: