Моите гоблени

Сглобено и отива да прибере едно киндълче на топличко ♥

И още едно съм започнала, но няма да слагам етапи.... ♥

:clap:Много е сладко момиченцето!Даде ми идея и аз да ушия за една госпожица.Чертите от маркера ги премахвам с Вениш.:idea:

:clap:Много е сладко момиченцето!Даде ми идея и аз да ушия за една госпожица.Чертите от маркера ги премахвам с Вениш.:idea:

Благодаря за съвета! Чертите са от магическата панама. 5 пъти прах и киснах. Накрая се изпраха, но нервите ми бяха опънати.....
Много леко и приятно се шият тези момиченца. Има заигравка във видовете бодчета.

Готова и с второто момиченце...Панамата е светло синя, но вечер това мога ♥

Диде, много са сладки момичетата. Да не си решила да правиш детска градина от тях?:D

Диде , много е сладка тази госпожица , когато ти трябват пера от папагалите кажи , ще ти отскубна:clap: :kissyou::kissyou:

Голяма зарибявка са тези момиченца.....Приготвям трето, а като намеря подходящи сърчица ще ги рамкирам....На живо са супер!!!!

Браво, Диде! Много си бърза! :clap: А моите възглавници чакат вече една година да им бъдат ушити гръбчетата. Освен да ти ги пращам към Силистра :D

Браво, Диде! Много си бърза! :clap: А моите възглавници чакат вече една година да им бъдат ушити гръбчетата. Освен да ти ги пращам към Силистра :D

Роси, тази си беше с калъфката в комплекта. Аз само зайчето уших и го закопчах с тези копчета.
На две други ших гръбчета, нервите ми изскочиха......Не съм напреднала още, има какво да желая от изработката при гръбче....

Назад