Моите гоблени

Отново, в унисон с предишните ,страхотно гобленче :clap:
Леле, Диде , ти да не би по контура да ги избираш-колкото повече, толкова повече :D

Тя Дидката,само така си говори:D Иска й се да се видим в Бургас, и на мене ми се иска, ама ...:D
Диде, душо златна, мааалко по-далече съм от София, така че дай каквото имаш налично в електронен вариант, пък за качеството ще умуваме после:kissyou:

Люси,заспала кокошка съм......Сканирам и се надявам тази нощ всичко да е при теб...........А за Бургас - ще пием за твое здраве по едно....

Рамкирана Хлебарничката,снимката е много лоша,по-ярко и весело е....Заминава за София като подарък за една прекрасна млада дама,която е влюбена във Франция....

Последно редактирано:
Диде, чудесия си направила ти! Много свеж и цветен е гоблена, а тази синя рамка е много подходяща.

Сега едно мъниче на Дим.Оригинална комплектовка е,подарък от дъщеря ми...Пеперудата е като жива,цветовете са по-ярки,но толкова мога да снимам.

Последно редактирано:
Диде много красиво е станало наистина, направо ми се иска да тръгна за Париж :D. И ти си готова за Бургас, има какво да покажеш :clap::kissyou:

Последно редактирано:
Сега ще прикача малко снимки на готови и рамкирани.Искам да изкажа голяма благодарност на Светла Петрова,че ни уреди рамкиране в Бургас на страхотни цени ,скорост за шампиони и перфектни рамки!!!!

Последно редактирано:
Сега ще прикача малко снимки на готови и рамкирани.Искам да изкажа голяма благодарност на Светла Петрова,че ни уреди рамкиране в Бургас на страхотни цени ,скорост за шампиони и перфектни рамки!!!!

Страхотни гоблени:clap:Майсторски изработени,а и премяната и е на ниво!

Тогава се стягай и давършвай Сиси докато си на далавера с рамките, че за нея доста профил трябва.........:gipsy: с тея размери.

А извън шегата - прекрасни са :clap::clap:

Тогава се стягай и давършвай Сиси докато си на далавера с рамките, че за нея доста профил трябва.........:gipsy: с тея размери.

А извън шегата - прекрасни са :clap::clap:

Диде, с тези Димчета не мога да шия Вилерови,нещо ми го няма хъса вече за Сиси.....
Сега едно френско кафененце,с измислен от мен контур,защото схемата беше ужасна и Светлана ми каза да си измислям контура....♥♥♥

Назад