m_rija 8 Август 2011 #221 Всички са много готини, но и аз се влюбих в овцата :loveglasses: Ами тя аха-аха и ще ми проговори... :clap: :clap: :clap:
Всички са много готини, но и аз се влюбих в овцата :loveglasses: Ами тя аха-аха и ще ми проговори... :clap: :clap: :clap:
tazzzz 8 Август 2011 #222 :clap::clap::clap::clap::clap: УНИКАЛНИ! искам и аз да стигна до това ниво!
dushkova Гобленар 8 Август 2011 #224 :clap::clap::clap:Поздравления за въображението и творчеството ти!Чудесни са Няма начин да не се влюбиш!:loveglasses:
:clap::clap::clap:Поздравления за въображението и творчеството ти!Чудесни са Няма начин да не се влюбиш!:loveglasses:
m_rija 19 Септември 2011 #231 Оооооооооох, кога ли ще се науча и аз на това изкуство? Фантастични са! :clap: :clap: :clap: :kissyou:
Оооооооооох, кога ли ще се науча и аз на това изкуство? Фантастични са! :clap: :clap: :clap: :kissyou:
vesinko 19 Септември 2011 #232 Сигурно се повтарям, но...... жестоки са тези играчки.:clap::clap::clap:
diana ivanova 17 Октомври 2011 #235 За да не бъдат скучни калъфките, направих им декорация с буквички.
diana ivanova 15 Декември 2011 #239 Искам и аз да се включа в коледната надпревара с една картичка, изработена съвместно с дъщеря ми за училищния конкурс.
Искам и аз да се включа в коледната надпревара с една картичка, изработена съвместно с дъщеря ми за училищния конкурс.