Моите творби

• Началник на темата Началник на темата fani77
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap: Много е сладка тази абстракцийка, всяко зло за добро е казал някога народа, ето поговорката в действие.:clap::kissyou:

много са ти красиви гобленчетата:clap::clap: , но за маската направо ти завиждам:mad:(благородно:D)

това разчупеното гобленче е много шик , обезателно го рамкирай . носи настроение.

:clap:Гобленчето е чудесно! И на мен ми е в плановете с неговите другарчета,но време все не остава.

Ееееех колко назад съм останала от всички ви!:(Ама и аз имам стари неща,вече в рамки!Надявам се да ви харесват!Двете са вече подарени на моите най-добри приятелки,а Венецианката краси стената в дома ми и е моята гордост!

i trite sa prekrasni sigorna sam 4e tvoite priatelki sa si xaresali mnogo mnogo podara4etata a veneciankata e napravo prelestna bravo na teb za izbora i za izpalnenieto :clap:

:clap::clap: fani77, Веницианката на тази панама с ламе и в тази рамка е страхотна. Спокойно и с право можеш да се гордееш с нея.
А тази дългограка кака ... е "мноо яка" :cool: :D :D

Последно редактирано:
Оххх намерих си темата най-после!И да покажа зебрите-готови,но неизпрани и неизгладени още!

:hello:Честито за новите попълнения - Зебрите са много красиви. А за цялата ти колекция - нямам думи, те и без това са излишни при толкова много красота. :clap:

От кога ги чакам тези зебри.:idea: Браво!!!:clap: Успя да ги завършиш благодарение на Варна:D
Хайде сега- чакаме новата красота................:loveglasses:

ехее браво на теб бе момиче,сега дойде ли ред вече и на арабското момиче???:loveglasses::kissyou:

:clap: Фани! Очаквах да ги видя готови още във Варна, но и сега не е късно Частито за новото попълнение.Набирай кураж за Бистрото :kissyou:

Благодаря ви приятелки!Сега съм пред дилема-Бистрото или Арабското момиче?Помагайте!Ама първо малко Коледни!

Назад