Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
:hello: и аз имам ушит "Златна есен" на Казанлък (не знам твоя такъв ли е), а след това "Зимна нощ" и съм се убедила, че пейзажите се шият много трудноmar4ela каза:Моя първи гоблен беше мой и на майка ми, тя шиеше "Ефигения" и аз се у4их на него.Тогава тя реши да ми купи един за да се отърве от мойто грешно шиене върху хубавия й гоблен и така моя първи гоблен стана "Есен" на Казанлък.И между другото ми беше много труден![]()
NELIA каза::hello: Naiema,много е хубаво това гобленче.Не съм го срещала досега.Готова комплектовка ли е :?: :wink:
:hello: моят е правоъгълен и се казва "Златна есен" - с езеро и лебеди. А "Зимна нощ" как се реши да го шиеш още веднъж та макар и 1:1mar4ela каза:iasi есента ми е малък овал, може би е , като твоя, защото преди години имаше само такива.
А аз също съм шила Зимна нощ- 1:4 ( Хитлеровата зима) и наистина е малко гадни4ък за шиене, макар 4е след време го уших и 1:1 и стана много сладък :!: