Здравейте, първо искам да поздравя всички с прекрасните гоблени които показвате - страхотни са.
:!: Искам да споделя и моя опит в търсенето на фирми, които изкупуват гоблени.
Аз самата нямам гоблени за продаване - ушила съм само два, защото се запалих по гоблените в началото на тази година.
Имам една стринка, която е майстор в това изкуство - избродирала е Веселите музиканти, Лунна зима, Люляци, Московската мадона, Мона Лиза и други. Изработката на гоблените е перфектна - всички са двулицеви. Така се случи, че тази година има парични затруднения и реши да продаде един от гоблените. Помоли ме да потърся в интернет фирма, която да изкупува гоблени. И така намерих няколко обяви за целта всички ми обясниха че проявяват интерес и щели да ми се обадят кога ще могат да дойдат в Кюстендил за да видят гоблените и да купят някой от тях. Предлагаха ми цени по 3-4 евро за квадратче. Обаче вече минаха няколко месеца, а никой още не се е обадил че ще дойде. Няма да ви казвам че аз им звънях доста пъти - накрая се убедих че са измамници обявяват един номер, когато им се обадиш има записано съобщение да позвъниш на друг телефон и така. Кокато попиташ къде им е офиса за да отидеш на място отклоняват въпроса. Единствените които имат офис и искат да се отиде на място са фирмата в Пловдив. Не знам името на хората но телефона им е 0898237726 - казаха че предлагат 3-6 евро. Моля ако е същата фирма, за която става въпрос по-нагоре във форума да ми кажете.