di_di_b 16 Януари 2014 #63 Здравейте,след много дълго търсене на темата ми да ви покажа и аз няколко гоблена които уших през изминалата година
Здравейте,след много дълго търсене на темата ми да ви покажа и аз няколко гоблена които уших през изминалата година
irena_gemini Гобленар 16 Януари 2014 #64 Всичките са много хубави, ама ръчичките бият всички. Останаха ми очите по гобленчето не го бях виждала досега
Всичките са много хубави, ама ръчичките бият всички. Останаха ми очите по гобленчето не го бях виждала досега
di_di_b 1 Юни 2014 #70 Здравейте,много отдавна не съм качвала ушити неща ето над какво се трудих тази дъждовна пролет подарък за едно малко бебче, подарък за рожденния ден приятелката ми а това уших за нашия часовник, надявам се да ви харесат
Здравейте,много отдавна не съм качвала ушити неща ето над какво се трудих тази дъждовна пролет подарък за едно малко бебче, подарък за рожденния ден приятелката ми а това уших за нашия часовник, надявам се да ви харесат
mila_an 1 Юни 2014 #71 Интересни неща си сътворила. Много ми хареса идеята с елена на последния часовник, много е оригинално!:clap:
Интересни неща си сътворила. Много ми хареса идеята с елена на последния часовник, много е оригинално!:clap:
di_di_b 2 Юни 2014 #72 ето още един часовник който уших за магазина в който работя,благодаря на mila_an за схемата
venipetgab 2 Юни 2014 #73 Браво!:clap:Чудесни са ти часовниците, особено този в стил "И ловец съм,и рибар съм"
pepina_p Гобленар 10 Юни 2014 #79 Страхотни часовници!!!:loveglasses: Тъкмо сега се престраших и аз довършвам първият си, но ще видим кога ще добия смелост да го сглобявам....
Страхотни часовници!!!:loveglasses: Тъкмо сега се престраших и аз довършвам първият си, но ще видим кога ще добия смелост да го сглобявам....
di_di_b 15 Юли 2014 #80 Ето и другия часовник който уших и подарих на приятелка,снимката е малко лоша но ,снимах с телефона