Галин

Оооооооооо, този викинг направо запленява! Кога го започваш? Донеси на срещата,ако има видима обособена част да го разгледаме!

Още не съм решил дали да го взема в оригинална комплектовка или да си го събера сам. Най-вероятно ще е второто, "дилърите" на Permin изглеждат страшно несериозни. Цена нямат, нещо сравняваха с едни възглавници, към стотина лева били. Срока на доставка: един месец поне... Имат го каталога с гоблена обаче мен ме питаха дали Permin нямат нов каталог, та значи ако имали нов за това нямат цени за стария. И това ми било дилър.
При всички положения ще се почва към средата на септември.

ще се пробвам да ти го намеря
през нета, но не обещавам- да видим каков може да се направи.Все пак доста неща вече са шити ..

И един експеримент... ДМЦ 310 за цвета, 939 за листенцата и малко златисто ламе което ще бъде разшито и заменено със сребристо. Кръст с една нишка, панамата е 22. Мисля че добре се получи :)

Определено се е получила чудна роза. В магазините има едни конци, които се продават на метраж. Има 2-3 нюанса на злато, има и сребро.Малко по-дебели са от стандартното мулине и пробвай с тях/ако ги намериш/-бродират перфектно и не се заплитат.

И един експеримент... ДМЦ 310 за цвета, 939 за листенцата и малко златисто ламе което ще бъде разшито и заменено със сребристо. Кръст с една нишка, панамата е 22. Мисля че добре се получи :)
Цялата ли :flower:ще я правиш със сребърен контур?Да не се загуби сребристото на бялата панама.

Пролуките между листенцата на самата роза ще са с кръст ламе и ще има контур около нея. Сега това е направено в златно но ми се струва малко циганско затова ще ползвам сребристо. На снимката не се вижда добре ламето но на живо си личи.

:clap::clap::clap:Чудесна е черната роза! И рамката е много подходяща! Поздравления за цялата ти колекция!:clap::flower:

За рамката си беше приключение. След един ден обикаляне нищо не намерих... накрая взех една светла дървена рамчица, бои, лакове... и си я направих в нужния цвят.
Получателката видя една от снимките, все още не рамкиран и много го хареса, не предполагайки че е за нея. :D

ПП Sanita, благодаря че пусна клипа, той допълва гоблена и неговото значение.

Последно редактирано:
поздравления

Много красива е станала розата-графика.Поздравлявам Ви за хобито .
У нас тези неща се слагат във фоторамки за 5-6 лева.Може да ги видите
по магазините,не са лоши и бързо решават проблема.Но Вие сте се справили чудестно.
Поздрави

Да това е фоторамка 9х13 за 5,50 лв. Но понеже никъде не намерих рамката която съм решил че ми трябва. Към сметката се добавиха и бояджийски материали за 30 лв.
За поръчкова рамка нямаше време, а и нещо не видях подходящи профили.

Справил си се перфектно:clap:
Розата е прекрасна:clap:, а рамката - много подходяща:clap:
Каква ли ще е реакцията на притежателката й:confused:

Назад