скромно и от мен

Тази зелена улица ми е любимка от последните ушити. Имаше доста контурен бод, но си заслужаваше труда. Доста е дългичка, зае ми една стеничка от коридора, закачена е на три кукички за да не увисне. За да добиете представа за големината съм я снимала и отстрани, междувпрочем едва съм я снимала, коридора ми идва тесен за да се хване цялата и в същото време да не я зацапа светкавицата.

Всичките ти гоблени са страхотни!Видях няколко,които и аз съм запланувала.Обаче колибрито направо ми падна на сърцето.Преди една седмица си разпечатах схемата и я прибрах-да чака ред.Сега като видях твоя ушит,направо я вадя и поръчвам конците.Не мога да устоя на тази комбинация-цветя и колибри.Голяма тръпка са ми.

А следващите два гоблена не съм ушила аз, а са ми подарък все по повод рожден ден от моя приятелка, която обича да ми подарява готови ушити от нея неща, може би защото знае, че само човек, който шие можеда оцени напълно този труд. Снимала съм от различни позиции и пак не мога да ги докарам, от мене фотограф не става.:gipsy:

Толкова много красота!Браво СВЕТЛАНА,много ме зарадва с твоите гоблени,разгледах ги с удоволствие!:clap:Много разнообразни и красиво рамкирани...има и такива,които не съм виждала.Прекрасни са!!!:blueflow:

Прекрасни гоблени си ушила!Първо видях двата ХАЕД-а,но и останалите ти гоблени не отстъпват по красота .Най-много ме впечатлиха зелената улица и пейзажа на Кинкейд и ....тайничко ти завиждам за тях!:(:clap:

polinabg, tian_64, irina48, irena_gemini, margo67, yanka2013, много Ви благодаря на всички за хубавите отзиви. Аз сега съм на тема Хаед и бързам да довърша поне единия, че той ще ми е първият от тази фирма, ама има още време докато го покажа тук.

Здравейте, момичета, отчитам се с първият в гобленарския ми опит завършен Хаед. Това е вторият ми започнат Хаед, но успях да го довърша по-рано от другия. Още през лятото беше готов, но нарочно го държах в тайна, за да е тематичен към предстоящите коледни празници /едвам се устисках, ако ме разбирате/. До сега аукаха и оукаха моите колежки, но аз предпочитам Вие да си кажете мнението, друго си е специалистите да го видят. Паспартуто е златисто, а рамката е зелена със златен орнамент. Сигурно няма да се разбере от снимките, затова Ви подсказвам. Изтипосвам се и аз, за да добиете представа за размера на гоблена. Съжалявам, че не можете да го видите на живо, защото не се вижда на фотото как грее това коледно венче и аз много му се радвам.

Много е красив, страхотен е ! И оформлението е много стилно. Ако не е тайна, къде го рамкирахте?

Браво! Такова хубаво настроение създава тази творба! Става ми леко на душата, като я гледам - мисля, че това е основното в нашия труд! Весели празници!

Благодаря на всички, които надзърнаха тук. Радвам се ако Ви е харесало. Аз рамкирам гоблените си на "Шипка" преди автоподлеза. Който е от Варна ще ме разбере. Да Ви кажа, представях си го с ярко-червено паспарту, за съжаление или не, но то беше свършило. Сега си мисля, че със златното май повече се отваря картинката. Вече няма как да разберем :)

Назад