чувствам се неловко че ви показвам толкова малко, като виждам какво количество произвеждате, но аз шия едва от 2 години. но това е такава краста, че занемарих другото си хоби - саксийните цветя залиняха. това е първият ми гоблен
Отдавна не съм слагала нищо тук, най после да се отчета и аз. Тези рибки бяха коледния подарък за племенниците ми. Скоро ще покажа и следващия в рамка, но ми остава ето това ъгълче да довърша. Последният ще е подарък за 8-ми март за майка ми.
Не съм се отчитала от една година. Сигурно вече сте ме забравили. Показвам нещата, които не сте виждали. Едно от тях - Венецианският пейзаж ми отне 8 месеца . За него специално благодаря на Галя (galie) от форума, която ми стана добра приятелка. Не се получи както на картинката, цветовете са по-убити отколкото очаквах, но ми е скъп.
Здравейте всички приятелки и познати, които предполагам вече сте ме забравили. Жива съм и показвам след дълго отсъствие ушитото до момента. Дано да ви хареса. Първото и вече подарено на майка ми(не ми харесва модела, но цялата комплектовка ми беше подарък...).
А това е черешката на тортата. Запали ме по него Света преди година, а наскоро Аби ми помогна да го довърша с успех, за което съм и много признателна. Тази Болярка ми навява сантиментални спмени от моята младост, когато учих в Русия и съм си я закачила в кухнята да си фиркаме заедно (кой каквото обича). Само не мога да разбера защо всичките ми снимки са с убити тонове, в действителност всичко е много по-ярко, например стената в кухнята ми е жълто - оранжева, а сега като гледам излязла е бежова
Едва си намерих темата в този, както се казва, дълбок архив. Голям срам. И така, отчитам се пред тези дето все още ги интересува по възходящ ред. Това е колибрито, чиято комплектовка ми е скъп подарък от Весито от този форум.Изненадвам се, че не съм го показвала, но май изчаквах първо тя да си покаже нейния гоблен, та ето, че му дойде времето и на моя. Предварително се извинявам за непълноценните снимки, но толкова мога...
Това е първият ми гоблен по картина на Томас Кинкейд - лична разработка на варненска гобленарка -моя приятелка и собственик на магазина за гоблени, от който предполагам повечето варненки се снабдяват с конци. Купих комплектовката на достъпна цена, доволна съм от резултата, още повече, че бях първата, която го уших.