Здравейте! Шия гоблени по сериозно от две години,но се научих на това ръкоделие преди 14г. когато бях бременна.Имам ушити 3гоблена,а сега шия четвърти,който се казва Дама с рози.Хубав ден Ви желая!
Моите завършени гоблени са 9, довършвам 10-ия (останаха само контурите, което ми е много досадно) и започвам 11-ия. Но нещо не ми харесва, та ще видим...
шия от 20 години трудно мога да каза точно колко са ушитите ми гоблени може би около 60 -само през 2010 съм ушила 19 , повечето са в рамки и окачени на стената малкото ми жилище се е превърнало в картинна галерия и почти нямам място за нови но продължавам да шия толкова много и хубави гоблени се появяват че трудно мога да им устоя затова шия и подарявам на тези които нямат време да шият но харесват ушити гоблени
за тези които сега почват не се отказвайте това е едно много приятно хоби :kissyou:
МНОГО ОБИЧАМ ДА ШИЯ ГОБЛЕНИ, НО УВИ ВРЕМЕТО МИ Е ВСЕ ПО-МАЛКО ЗА ТОВА. УШИЛА СЪМ ШЕСТ И ШИЯ ОЩЕ ПЕТ ЕДНОВРЕМЕННО-ТАКА МИ Е ПО-ИНТЕРЕСНО И НЕ ОМРЪЗВА ШИЕНЕТО НА ФОН. ОПИТАЙТЕ И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ В ДУМИТЕ МИ. ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ И ПРИЯТНО ШИЕНЕ.
Шия от 15 годишна . В началото шиех карета, тишлайфери и няколко гоблена закупени на ,,черно,,!!!! В момента имам към 25 гоблена.Много обичам да бродирам но имам време предимно зиния сезон. Иначе ако знаете колко неща искам да ушия няма да ми стигне един живот!:greeneye:
Здравейте и от мен! До този момент съм ушила 4 гоблена. Не броя двете миниатюрни, които подарих. От тези 4 два продадох - Светото семейство и Мадона феручи. Имам ушити червените рози в панера и шарените рози в кошницата. В момента шия Вярност и Първа любов.
здравейте на всички аз днес завърших първия си гоблен и нямам търпение утре да си взема нов за шиене страшно много ми харесва и си почивам от напрегнатото ежедневие
Хайде и аз да се престраша ...:hello:
Ушила съм пет гоблена. Имам и два започнати...в момента съм се концентрирала върху "Св. Николай".
Гоблени започнах да бродирам преди около шестнадесет години. Бях ги позарязала малко, бродирах други неща...цветя по разни каренца най-общо казано.
Бродирането ми е като пиенето на кафе ...докато не бодна няколко бода сутрин не съм особено адекватна
Здравейте момечета, шия от 25 годишна. Имам около 60 гоблена ушите, но нито един не съм шила два пъти. Всичките са ми в рамка, защото не понасям да ми стоят като носни кърпи в гардероба. В момента шия два гоблена - тайната вечеря и голямата фрегата на Вилер. Имам оригинални вилерови от преди 20 години купени от Германия от магазина на Вилер и не мога да се представя, че няма да ги ушия. Шила съм и съвременни на Ланарте. Удоволствието да шия не мога да го заменя с нищо. Особенно когато съм свършила домашните си ангажименти и през лятото излеза на двора с гоблен и чаша кафе. КЕФ.
Здравейте! Гоблените ми като бройка са 32 броя. Пет не са сложени в рамка , а останалите са рамчосани. Имам и 6 броя подарени молитви, които не слагам в сметката.
Здравейте, аз отдавна знам да шия, но за съжаление ми липсва постоянство и шия когато ми остане свободно време - а то не е много. Досега съм ушила четири гоблена: Панерче с жълти рози, Панерче с червени рози и Замъкът Мерсбург и Мадона Лита. Много си ги харесвам и четирите. В момента шия Слънчогледите на Ван Гог /с 15 слънчогледа/.
Май не съм ги броила , а и доста са подарени, но определено са над 50. Нали знаете този лаф: Живота не се измерва със вдишванията, а с моментите, които са спрели дъха ти. Май и с гоблените е така