Изтрити албуми в Multiply

• Началник на темата Началник на темата djina59
  • Начална дата Начална дата
Аз също имам три контакта от тези и до сега не съм имала проблеми. Имам ги от много време и са ми помагали като имам нужда от нещо.:confused:

На мен също всичките 4 ми бяха контакт, докато пред месец втория не изчезна от листата ми. След това на няколко пъти го каних пак, но ми беше отказано. Знам също със сигурност, че втория и третия са на едно и също лице и знам кое е то, но се съмнявам че това е точно човека, който търсим

На мен също всичките 4 ми бяха контакт, докато пред месец втория не изчезна от листата ми. След това на няколко пъти го каних пак, но ми беше отказано. Знам също със сигурност, че втория и третия са на едно и също лице и знам кое е то, но се съмнявам че това е точно човека, който търсим

А на мен третия ми беше контакт и също така мистериозно изчезна:confused:
Не съм изпращала покана повече,на все ми беше интересно как така стана,че се изпари....Поне знам сега,че не само при мен се е получило :)

Тези албуми са на един и същи човек:confused:

http://irenah.multiply.com/
http://zdravkac.multiply.com/
http://zdravkac1.multiply.com/
http://sashkak.multiply.com/

Коментара оставям на вас:oops:

Джина, от теб не съм очаквала лов на вещици, втората и третата страници са на Janet-Zunca, която е една от най-старите и уважавани членки, включително и на този форум, но отдавна не е влизала, само тя си знае защо. Все пак нямам представа защо си си извадила такъв извод за нея, защо не споделиш?

Джина, от теб не съм очаквала лов на вещици, втората и третата страници са на Janet-Zunca, която е една от най-старите и уважавани членки, включително и на този форум, но отдавна не е влизала, само тя си знае защо. Все пак нямам представа защо си си извадила такъв извод за нея, защо не споделиш?

Това е твое мнение ,аз си оставам с моето ,публично няма да обеснявам защо съм си извадила такъв извод ,но за да го напиша значи че съм повече от сигурна и затова не се претеснявам от думите си.
Колкото до това че отдавна не е влизала във форума -лъжеш се !!!
Не е влизала с един от никовете си ,а с останалите два ника:confused:

А ако аз греша,нека тя ми посочи точно в кое греша ,та да извадим картите на яве.

И на мен втория и третия ми бяха в контактите, но също изчезнаха мистериозно. Както между другото вече е празен и поместеният в темата Вашите творби албум на Janet, който май само тя може да си изтрие. Изчезнали са и мненията й от нейните теми в разделите Вашите творби и Етапи по време на шиене. Не е ли странно това?! :confused:

Ами след всичко написано по неин адрес вероятно сама си е изтрила всичко. Не знам защо, но явно само тя си знае. На мен специално ми е помагала винаги когато съм се обръщала към нея.
Но все пак всеки има право на собствено мнение.

:scared: И не вярвам на очите си,че това може да се случи.Ако наистина е Жанет,жалко,защото я имах за съвестен човк.Хайде Джина дай никовете за да сме по спокойни.Ако наистина е тя разобличия.Аз така бих направила,за да сме по-спокойни.

И на менпреди време ми бяха контакти втория и третия , но вече не са - изхвърлили са ме . Защо - незная . :confused:

Да уточня за постовете на janet,че тя и друг път си е трила мненията,не виждам проблем,щом така си е решила да ги трие,току що прегледах темите и наистина и липсват мненията,аз не съм ги махала това е сигурно поне.
А и друго нали знаете че това е форум и се чете от доста хора и то мнооооого хора,така че ако имате някакви доказателства моля да ги споделите че като гледам накъде отиват работите ще стане пак една:confused:

ne razbiram kakva e tazi misteria, i kakvo che chovek ima 3 ili 4 sita na Multiply, moje v edin da slaga edna tematika v drug druga, ne razbiram obvinenieto e samo che si e suzdala niakolko saita ili che prechi na niakogo po niakakuv nachin.:confused:

ne razbiram kakva e tazi misteria, i kakvo che chovek ima 3 ili 4 sita na Multiply, moje v edin da slaga edna tematika v drug druga, ne razbiram obvinenieto e samo che si e suzdala niakolko saita ili che prechi na niakogo po niakakuv nachin.:confused:

Всеки може да има колкото си иска саитове и където си иска .Става въпрос за друго ,най-добре прочети цялата тема

Ами няма нищо лошо в това да имаш и 20 албума .Ако беше по добре се запознала с темата и целта на тези албуми нямаше да разсъждаваш така.
И аз имам два албума ,но не съм се представяла в единия за една личност а в другия зя друга и т,н .Да не говоря и с каква цел се създават с под чуждо име.
Всичко това може да го разбере само който е опарен вече,не напразно има куп поговорки или нещо от рода "Сит на гладен не вярва".
И въпреки всичко не злобея към никого и на никого не го пожелавам това което причиниха на мен.

djina, vse pak te mola da obqsnish, zashtoto naistina ne razbiram, takuv chovek moje da navredi na drug v Multiply ili kakvo, naprimer moje li da mi iztriva moi albumi:(

djina, vse pak te mola da obqsnish, zashtoto naistina ne razbiram, takuv chovek moje da navredi na drug v Multiply ili kakvo, naprimer moje li da mi iztriva moi albumi:(

По горе ви посочиха да прочетете темата и ще ви се изясни всичко.Вие четете последните няколко поста и бързате да си дадете мнението дори и недоразбрали за какво става на въпрос.

Такъв човек ,независимо кой е ,не само ще влезе в профила ти в Мултито и ще си прави това което иска -ще изтрива албуми,ще маха от контактите ви,ще пуска съобщения от твое име и тн.Това се случи с мен :(

Такъв човек влиза в пощата ти сменя си паролата ще изпрати няколко писма до ваши приятели или познати на тези които са ви писали и ги има в пощата ви .Или просто ще ви унищожи пощата ,или редовно ще си я наблюдава. Ето това се случи с мен.

Ако все още не ви ясно мога да продължа

По горе ви посочиха да прочетете темата и ще ви се изясни всичко.Вие четете последните няколко поста и бързате да си дадете мнението дори и недоразбрали за какво става на въпрос.

Такъв човек ,независимо кой е ,не само ще влезе в профила ти в Мултито и ще си прави това което иска -ще изтрива албуми,ще маха от контактите ви,ще пуска съобщения от твое име и тн.Това се случи с мен :(

Такъв човек влиза в пощата ти сменя си паролата ще изпрати няколко писма до ваши приятели или познати на тези които са ви писали и ги има в пощата ви .Или просто ще ви унищожи пощата ,или редовно ще си я наблюдава. Ето това се случи с мен.

Ако все още не ви ясно мога да продължа

Даже ще добавя , защото и аз тънах в срамове , за изпратени писма на приятели , с унизително и неприятно съдържание , с цел ....... злепоставяне и прекъсване на контакти . Но .... забелязах едно , с началото на тази тема , никой не ми е влизал в пощите вече , защото не се изписват други айпита освен две , които са мои. За което благодаря :clap:

djina , хайде не се сърди нали сме приятелки:kissyou: , прочетох цялата тема и разбрах че има заподозрян който влиза в пощите , изтрива или праща от там писма, а също и в мултипли, но защо, само от чиста злоба ли си гули времето да атакува чужди пощи или има някакъв интерес от това

djina , хайде не се сърди нали сме приятелки:kissyou: , прочетох цялата тема и разбрах че има заподозрян който влиза в пощите , изтрива или праща от там писма, а също и в мултипли, но защо, само от чиста злоба ли си гули времето да атакува чужди пощи или има някакъв интерес от това
ЗАЩО? Аз и доста други се питаме това.Но на този въпрос мисля,че може да отговори единствено този човек?!:confused:

Моето мнение : защото е ядосана за нещо си , което ........ абе си беше чиста шега и сега , който и е приятел е мой враг , затова . djina59 не бъркам нали ?

Назад