За любителите на HAED-Етапи

Хей хайде де къде изчезнаха всички :idea: Хайде да побутна малко темичката

Лек ден на всички :kissyou:

:clap:
Хей хайде де къде изчезнаха всички :idea: Хайде да побутна малко темичката

Лек ден на всички :kissyou:

Хубаво ни буташ ,аз имам още 3 страници до края на първи ред и тогава ще покажа , с тези коледни атмосфери и гласене още повече я позакъсах . Чудесен етап ! :clap:

:D скорпионче и аз трябва да ушия още едно мини коледно чорапче.Подарък за госпожите в детската.И както се мотам май накрая ще се припирам.Обаче вече си имам и две очички на феята. :lady: :flowerlove:

Ехе , браво zatura :clap: аз си казах окончателно край днес приключих , връщам се към хаеда и другия съм го оставила на половина. Супер ще чакаме и ние да ги видим :kissyou:

Момичета прекрасни етапи ни показвате!Гоблените са страхотни,а този на nina55 направо ме смая - красив и огромен,и педполагам много труден.:idea:Браво да търпението и упоритостта:clap:

Да ви покажа докъде съм с моя HAED

Страхотно се получава!!!Успех :clap::clap: Първия сериозен гоблен който започнах беше на Josephine Wall но само го започнах и го изоставих.Надявам се някой ден да го завърша :idea: Не съм видяла до сега несполучлив гоблен на тази дизайнерка.

:kissyou:БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ.ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ШИЯ ,ЗА ДА ИМА КАКВО ДА ПОКАЖА.:kissyou:

Аз започнах лицето на моя ангел , май ще излезе ,че е тъмнокожа...разстроена съм .Реших да го ушия и после да разшивам каквото не ми хареса и да го подменя с по-светли тонове , не знам дали ще се справя. Толкова ме е яд ,че не го почнах на друго парче панама :(:uhhhh::uhhhh

Аз започнах лицето на моя ангел , май ще излезе ,че е тъмнокожа...разстроена съм .Реших да го ушия и после да разшивам каквото не ми хареса и да го подменя с по-светли тонове , не знам дали ще се справя. Толкова ме е яд ,че не го почнах на друго парче панама :(:uhhhh::uhhhh

Eх скорпионче все по често чувам за този проблем при хаед.По принцип хаед са с един два тона по тъмни от това което виждаме на картинката.Понякога само така изглежда по тъмно но когато се ушие всичко изглежда по друг начин.Уший лицето и покажи.А защо на друго парче панама? :confused:

Защото знаех за проблема на Хаед , че винаги нещата им стават в пъти по тъмни. Трябваше да ушия лицето само на някое парче ,да опитам да подменя и тогава върху самия гоблен , мразя да разшивам толкова много и после на ново. Сега всичко ми е криво... Почнала съм да го разшивам не мога да го гледам направо ....:evil:

Много си самокритична!Не се ядосвай - това да са ти дертовете!Неприятно е,но ти да си жива и здрава - ще го оправиш:idea:

Назад