За любителите на HAED-Етапи

Чудесни са.Може да е малък като размер но сложността си е сложност.Но пък са много красиви.:clap::clap::clap:

Amazonka, страшна си! Излючая кърпата на момиченцето, фонът е много лесен, така че скоро ще очакваме да е готов! Мене малко ме е срам, като си помисля че тази седмица не съм направила нито един бод.. :)

Amazonka, страшна си! Излючая кърпата на момиченцето, фонът е много лесен, така че скоро ще очакваме да е готов! Мене малко ме е срам, като си помисля че тази седмица не съм направила нито един бод.. :)

Аз сутринта се позанимавах с по-голямата част от кърпата,а ти се засрами :D,започнах го преди тебе и съм по-напред,давай,как може да не си боднала изобщо тази седмица,аз се опасявах че ако го оставя и за малко ще си отлежи,затова докато не му видя края не захващам нищо,дори и дребно:idea:

Аз сутринта се позанимавах с по-голямата част от кърпата,а ти се засрами :D,започнах го преди тебе и съм по-напред,давай,как може да не си боднала изобщо тази седмица,аз се опасявах че ако го оставя и за малко ще си отлежи,затова докато не му видя края не захващам нищо,дори и дребно:idea:

Ами, пак отивам в ъгъла да се срамувам... :D
Я го постни и тука да го видят всички завършен, де..

Здравейте, момичета! С удоволствие разгледах цялата тема - прекрасни неща сте направили! :clap: Браво на всички ви!
И аз от един месец се чудя дали да започна един, но още не ми достига куража - може би ме е страх от резултата http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=157677&d=1305792904 Само му се каня, но май с канене не става - някой трябва да започне да го шие :D Досега не съм шила на тази фирма! А и не знам дали картинката ще изглежда така добре и ушита.... Но се надявам скоро да събера кураж и да действам!
Току-виж и аз съм влязла в клуба ;)

Ахаа Амазонка ще се сетиш ти да ни го покажеш и тук . Станал е много сладък :clap:.

Mnogo se izviniavam za latinizata no imam problem s kompiutara:(
Sled mnogoto mi terzania otnosno HAEDa koito haresah vzeh ,che go zapochnah-ot dolnata chast.Posle re6ih parvo da u6ia liceto za6toto e nai-vajno.Ima 2 zviata koito se 6iat edin do drug.Nomerata po shema sa 407 i 3773.Obache se okaza.che tezi 2 nomera veche sa 1 zviat.Niakoi imal li e tozi problem:confused:

407 замести 3773 преди доста време и 3773 вече няма в продажба при нас. А реално двата цвята са си доста различни един от друг. Един съвет от мен - замести 3773 с Anchor 1008 - пасва идеално. Тогава като сравниш 407 с анхора ще видиш, че разликата е очевАна. Замествайки с Anchor ще си спестиш доста главоболия. И до сега не мога да си обясня как и кой реши толкова нескопосано, че 407 може да замени 3773...

Да се похваля и аз. Започвам ето тази красота на хед

За сега ушитото е само част от вълните и не прилича на нищо, но обещавам веднага щом придобие форма на нещо да покажа и аз етапче

Изглежда много хубаво ,но и трудно сякаш -като знам как се шият Haed...:clap:

zdraveite, mnogo mi haresvat vsi4ki gobleni na HAED, iskam da pomolq ako nqkoi ima shema na goblen na koito i da e HAED da mi q prati, imam golqmo jelanie da u6iq nqkoq prelest. nadqvam se vse nqkoi da se otzove na molbata mi :)

разгледай в темата на ХАЕД в безплатните и си харесай картинка-после който може ще помага.Може би е най-добре с нещо по мъничко да започнеш,че някои от тях са огромни.

Моля за съвет от по-опитните в шиенето на HEAD.
Започнах техен гоблен, в който има завидно количество Kreinik 032. Не мога да преценя дали да го шия (kreinik 032) с един или два конеца. С два става много ръбато, а с един ми се струва рехаво...Шия на българска неразграфена панама, и няма какво да прозира, но все пак се притеснявам да го ушия само с един конец Kreinik. Може ли някоя от вас да сподели опит в това отношение. Благодаря предварително за съдействието :angel:

Назад