За любителите на HAED-Етапи

gunnys, браво!:clap::kissyou: И страхотна рамка си имат "наръфана", много тематично:clap::kissyou:

момичета не ми се смейте за това което ще публикувам.Знам че е малко,но нямам търпение да ви покажа че и аз почнах хевънче.Показвам и какво би трябвало да се получи

Харесвам ги тези графики на Хаед!!! А като гледам ти не си изневерила на себе си и има Крейник? - предполагам :confused: Началото е обещаващо, а на какъв каунт шиеш, изглежда доста едричко?

Харесвам ги тези графики на Хаед!!! А като гледам ти не си изневерила на себе си и има Крейник? - предполагам :confused: Началото е обещаващо, а на какъв каунт шиеш, изглежда доста едричко?
Права си има и крейник.Те почти всички на хеад имат от той конец.Значи почнах да го шия на 25 каунт на една шарена панама,обаче тъй като има доста бяло не се виждаше и се отказах.После пробвах на аида ,ама пак не ми хареса и накрая го шия на българска бяла неразграфена панама :gipsy:

mareha, аз не виждам нищо смешно! Поздравления за куража да се захванеш с HAED и ни го показчай често, за да му се радваме и ние!

:Марина, моите поздравления!:clap::clap::clap:
Поставено бе началота! :kissyou:И разбира се, започна от Крейника!:PP

Здравейте,
вече имам куража да покажа и моя първи НАЕD, който няма да е последен. Удоволствие е да шиеш нещо от тази фирма. Още имам много до края, но не се отчайвам, ще го ушия.

vivi, приеми и моите поздравления!:kissyou:

Много, много е красив! :clap:И аз съм го виждала ушит в руския форум!
Много е сполучлив!:clap: Показвай по-често!

vivi получава се страхотно. И много бързо напредваш. Това, което си ушила на мен все още предстои. Поздравления

vivi, този гоблен наистина е много хубав!:clap: Искра вече го показа и лицето й е като изписано!

Благодаря на всички!
Ще продължавам да се хваля след още няколко избродирани страници. Вашите отзиви действат много мотивиращо.

Назад