Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Момичета, помагайте! Каква е разликата в панамите Аида 16 на Mилена Стил и на goblenite.com, защото на един и същ размер разликата в цената е 10лв. !![]()
Размера на парчето панама и вида предлагани от двете фирми е един и същ Аида 16, на в goblenite.com е с 10лв. по - скъпа?! :shock:
Миро, аз ших гобленче на Гобленсет. Отначало като погледнах панамата си помислих, че от това нещо нищо няма да стане, нооо като започнах да шия мнението ми се промени. Не съм мерила панамата със точност, но отговаря на обикновената българска панама. Наистина е по-рехава от нашата, но много по-лесно се шие и конецът уплътнява дупчицата и панамата не избива на тъмните цветове както при българската.Изчетох темата , и доста неща научих , не знаех и ви благодаря за това момичета , та , искам да ви попитам и аз на свой ред , явно си е техен патент , но на каква панама отговаря тази , с която прелагат румънските гоблени на Рогоблен и Гобленсет . Прилича ми на някаква доста по едра и изглежда като разграфена канава