Noar

• Началник на темата Началник на темата noar
  • Начална дата Начална дата
Тази серия е прекрасна. Макар и под ъгъл се вижда прелестта им. А рамките са много подходящо подбрани.:)

noar, всичките ти творби са направо супер, направени и оформени с голям стил и изящество:clap:

mandol,ra4ko75,БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА
viking, Толкова много ме хвалиш ,става ми хубаво,но и ме хваща малко срам:shy2: Като знам какви мнооого по-големи майсторки от мен има.
Благодаря ти от сърце:kissyou:

:clap:Krasi strajotni neshta si ustila:confused:
A tvoeto goblenche e na vidno mqsto v staqta mi i mnogo mu se radvam.Bezkraino ti blagodarq priqtelko:kissyou::kissyou::kissyou:

Исках да си сложа иконата в страничката когато я сложа в рамка,но понеже не знам кога ще стане това ,я слагам така!
Последното ми творение!:)

Много е хубава и като модел, и като подбор и изработка! Уникално е как само с няколко цвята мъниста се постигат толкова много преливащи нюанси и отблясъци! :clap: :clap: :clap:

Иконата с мъниста е супер!:clap: Дано скоро да я видим и в рамка!Останалите ти произведения също са прекрасни!

Кога успя - много си бърза, но си заслужава - прекрасна е станала :clap::clap::clap::clap:

Последно редактирано:
Привет на всички който следят страничката ми, след дългата ми пауза искам да ви покажа какво съм ушила и довършила.
"Огън и лед" и едно малко часовниче за хола. В момента шия "Арабското момиче" и скоро ще го покажа завършен:idea:

Браво, "Целувката" е станала много хубава и аз завършвам един вариант - много труден /направо ми прилича на прогон/, но аз не се отказвам лесно. Скоро ще то публикувам.

Добре дошла отново при нас!:clap:Поздравления за новите попълнения!

Назад