D dari_ok 18 Март 2016 #884 Много са хубави последните творения! ти си толкова производителна, че струва ми се "плановете" ще са ти малко за цялата година. Успех! :kissyou:
Много са хубави последните творения! ти си толкова производителна, че струва ми се "плановете" ще са ти малко за цялата година. Успех! :kissyou:
D dari_ok 18 Март 2016 #885 Светле, престилките са страхотни! Може ли да ми изпратиш схемите на тези и на коледните, на dari_ok@abv.bg ! Благодаря
Светле, престилките са страхотни! Може ли да ми изпратиш схемите на тези и на коледните, на dari_ok@abv.bg ! Благодаря
Дида Гобленар Модератор 20 Март 2016 #889 Тук нещо на конвейрн си ги подкарала ...... Къщурката е много сладка, като от приказките ♥
Lora Kamenova Гобленар 20 Март 2016 #890 Гобленът е с невероятни цветове, които допринасят за наистина приказния му вид
Светла Петрова Гобленар Модератор 24 Април 2016 #895 Подарък за приятелка - кокошчицата Аби за рожденият й ден
Светла Петрова Гобленар Модератор 18 Май 2016 #896 Приказната къщичка с рамка и за другарчето ми във Великденската игра
galq_iva Гобленар 18 Май 2016 #897 Повече от приказна е къщичката ти Светле, а за подаръчето нямам думи, то вече краси моя дом.:kissyou:
Повече от приказна е къщичката ти Светле, а за подаръчето нямам думи, то вече краси моя дом.:kissyou:
Светла Петрова Гобленар Модератор 26 Август 2016 #899 Да си "размразя" темата - това е гоблен избродиран по поръчка .Разработката е на Нестеренко по картина на Бургаския художник Росен Поптомов.
Да си "размразя" темата - това е гоблен избродиран по поръчка .Разработката е на Нестеренко по картина на Бургаския художник Росен Поптомов.
zdrave 28 Август 2016 #900 Чудесно се е получило !Морето и лодките винаги са вдъхновение за творците ! Браво Светле!