marji 16 Май 2015 #809 Страхотни нови попълнения в колекцията ти! Поздравления, Светле! И примитива е много хубав, но в детското направо се влюбих!
Страхотни нови попълнения в колекцията ти! Поздравления, Светле! И примитива е много хубав, но в детското направо се влюбих!
pepsssi Гобленар 15 Юни 2015 #810 Светле, всички са страхотни ,Продължавай все така!!!Преглед на прикачен файл 178949
Светла Петрова Гобленар Модератор 18 Юли 2015 #813 Японската градина "облечена" и детайл от моста да се види, че има и ламенце
R rossi369 Гобленар 19 Юли 2015 #815 :clap::clap::clap:Страхотни попълнения!Очите ми останаха в примитива и японската градина!
dushkova Гобленар 20 Юли 2015 #816 Страхотна градина ! :clap::clap::clap:Невероятна си, Светле!:greeneye:
tian_64 5 Август 2015 #819 Примитива е изработен и оформен чудесно. Рамката е много подходяща. Поздравления!
Светла Петрова Гобленар Модератор 20 Август 2015 #820 Голямо предизвикателство за мен - основата не е панама, а нещо като подложка за мишка, но малко по тънко,Бродерия в дупчици, мъниста...Остава и рамката да му измисля
Голямо предизвикателство за мен - основата не е панама, а нещо като подложка за мишка, но малко по тънко,Бродерия в дупчици, мъниста...Остава и рамката да му измисля