Светла Петрова Гобленар Модератор 19 Декември 2014 #761 Подаръче за Аби ( снимката я откраднах, че аз забравих да я фотна)
Дида Гобленар Модератор 20 Декември 2014 #762 Светле, с часовника ме уби направо ♥♥♥ От къде си изровила модела? Да ми изпратиш схемата, че няма да мога да спя по празниците ♥♥♥
Светле, с часовника ме уби направо ♥♥♥ От къде си изровила модела? Да ми изпратиш схемата, че няма да мога да спя по празниците ♥♥♥
venipetgab 20 Декември 2014 #764 Честит часовник на Аби. Прекрасен е. А за теб, Светле едно голямо БРАВО! :clap::clap::clap:
Светла Петрова Гобленар Модератор 24 Декември 2014 #766 Още нещо коледно и последно за тази година - подарък за моя приятелка - страстна гъбарка
marji 24 Декември 2014 #767 Още веднъж да изкажа възхищението си от последните ти творения, Светле! Весели празници!:loveglasses:
Още веднъж да изкажа възхищението си от последните ти творения, Светле! Весели празници!:loveglasses:
dushkova Гобленар 24 Декември 2014 #768 Светлеее, невероятна си! :clap::clap::clap: Весели празници! :idea:
Светла Петрова Гобленар Модератор 14 Март 2015 #776 Момичета, благодаря, но не са за мен.В последно време шия само по поръчки.Но нали все пак са мое дело...
Момичета, благодаря, но не са за мен.В последно време шия само по поръчки.Но нали все пак са мое дело...
diana karagiozova Гобленар 16 Март 2015 #779 Шевиците са чудесни! Вече знам, какво ще бродирам на тези който ми подари Манка.:clap:
Vili_SS 19 Март 2015 #780 Светле всички са много красиви, народните мотиви са много стилни :clap::clap::clap: