Jully 27 Януари 2013 #526 Страхотен е, Светле.:clap::clap: И каква е тази скорост от теб? Ще получа комплекси
manka Гобленар Модератор 24 Февруари 2013 #529 Поздравления и за двата нови гоблена:clap: с удоволствие влизам да видя какво ново има в твоята страничка
Поздравления и за двата нови гоблена:clap: с удоволствие влизам да видя какво ново има в твоята страничка
Юра Гобленар Модератор 25 Февруари 2013 #530 Нищо че почти съм пловдивчанка, Търново ми хареса повечко! Честото ти Светланке прекрасни гобленчета:clap:
Нищо че почти съм пловдивчанка, Търново ми хареса повечко! Честото ти Светланке прекрасни гобленчета:clap:
Светла Петрова Гобленар Модератор 7 Март 2013 #531 Последните гобленчета - трите и картичката са вече при Катето, а четвъртата чашка е подарък за друга приятелка
Последните гобленчета - трите и картичката са вече при Катето, а четвъртата чашка е подарък за друга приятелка
decor 8 Март 2013 #535 Това са то Светланките-умни, красиви, интелигентни и много, ама много много сръчни. Пропуснах скромни, ама то е ясно. Светланке, уникална си :kissyou:
Това са то Светланките-умни, красиви, интелигентни и много, ама много много сръчни. Пропуснах скромни, ама то е ясно. Светланке, уникална си :kissyou:
pepina_p Гобленар 8 Март 2013 #536 Нежни, красиви и пролетно-празнични са твоите нови гобленчета. :loveglasses:Тамън като за днешния ден- 8-ми март.:clap: Изработката се вижда от самолет, че е перфектна.:clap: Поздравявам те този път за избора!!!:kissyou:
Нежни, красиви и пролетно-празнични са твоите нови гобленчета. :loveglasses:Тамън като за днешния ден- 8-ми март.:clap: Изработката се вижда от самолет, че е перфектна.:clap: Поздравявам те този път за избора!!!:kissyou:
did_tag Гобленар Модератор 8 Март 2013 #537 Ей, Светле - изби рибата.................. :gipsy: Едно от едно по-нежни, красиви и ....................:clap::clap::clap: А и за пръв път ги виждам - светна ми пред очите.
Ей, Светле - изби рибата.................. :gipsy: Едно от едно по-нежни, красиви и ....................:clap::clap::clap: А и за пръв път ги виждам - светна ми пред очите.
tazzzz 8 Март 2013 #539 леле какви красоти! :clap::clap::clap: И колко много! Кога успявате, бе, хора?