Моята слабост...

Толкова е хубав и въздействащ, че не мога с точност да определя до колко ми е страшничък и до колко - миловиден!?!?!?:loveglasses::clap:

Светле, последните попълнения са страхотни, а Тигърчо е голям сладур - като жив е! :kissyou:

Ей, нямаше ме само десетина ден и какви си ги насътворила само-прекрасни са, ама графиката направо ме грабна! :kissyou:

Благодаря ви, момичета, че поглеждате в моята страничка.Толкова много положителни отзиви.
Графиката е за конкурса "Забележителности на България" и е единия гоблен, с който ще участвам.Другият все още не е започнат.Що се отнася до леопарда - гоблена е оригинал на ДМС.Във възторг съм.Конците ,както и панамата нямат нищо общо с това, което се предлага у нас под тази марка.

Лео е великолепен, като жив е, мислих, че е шит на синя панама, докато не видях, че си шила и фон....:clap::clap::clap:Поздравления!

Радвам се, че ви харесва и ви благодаря

Лео е великолепен, като жив е, мислих, че е шит на синя панама, докато не видях, че си шила и фон....:clap::clap::clap:Поздравления!
Как ти мина през ума, че ще шия фон???На синя панама е.Така си е в оригиналната комплектовка.

Назад