Моята слабост...

Да ви покажа един часовник - съвместно творчество между Pepen , която ми го подари избродиран, за което благодаря сърдечно :kissyou: и оформен от мен

и с носталгия по отминаващо лято

Идеята с кафените зърна много ми допада. Ако някой ден решим да седнем на по чашка кафе, пък то взело че свършило, разглобяваме часовника и решаваме проблема. А това полулятното е много приятно, релаксиращо и навяващо спомени.

Сбъдна мечтата за часовник - страхотен се е получил !
Този край морето да внимава да не го отнесе вятъра :loveglasses:

Часовника е и моя мечта,но ще стане....Светле,държа на часовника в Бургас.Моля те,донеси го,искам да го пипна.....Целувки!!!!

:clap:Много са хубави!!! Светле , сигурно можеш да заформиш самостоятелма изложба с творбите само от тази година! Надявам се,че ще видим всичко на живо! :idea::kissyou:

прекрасен часовник се е получил.и аз го харесвам като модел ама някой ден ще му дойде времето и на него.:clap::clap:

Последните рамкирани .И отново за подаръци :D

А този ще даря на децата от дома в к-с "Славейков" , за който имахме благотворителна акция на Националната среща.

Светле поспри се малко, че и срещу теб да тичаме няма да можем да те стигнем.:idea::clap: Отново стилно рамкиране!!!:loveglasses: Спор няма.:kissyou:

Светле, макар да идва зима, при теб е вечно лято. Всеки път като ти разглеждам темичката се зареждам със слънчево настроение. а последните ти две гобленчета са много слънчеви и цветни .:clap::clap::clap::kissyou::kissyou:

Светле,чудна кутийка,много е хубава!!!Не си права за краставичаря...нали знаеш,че обущарите ходят без обувки.
Нека да е честита на Кичето!!!

Назад