pepina_p Гобленар 14 Август 2012 #402 Отново перфектно оформени и изпълнени!!!:loveglasses: Страшна си!!!:clap::kissyou:
Светла Петрова Гобленар Модератор 29 Август 2012 #408 Оказа се, че гоблена се казва "Вечерно фламинго", а не "Танго" не е от такова значение .Готов за танц
Оказа се, че гоблена се казва "Вечерно фламинго", а не "Танго" не е от такова значение .Готов за танц
lili49 29 Август 2012 #411 Светле да не би денят за теб да е 48 часа.Кога го започна,днес го видях на снимките на групата ви и сега вече е в рамка.Фурия.:clap::kissyou:
Светле да не би денят за теб да е 48 часа.Кога го започна,днес го видях на снимките на групата ви и сега вече е в рамка.Фурия.:clap::kissyou:
NIA Модератор 30 Август 2012 #413 Много красив гоблен. А това оформление е удар в десятката. :thumbup: Чак ми се прииска да го ушия.
galq_iva Гобленар 30 Август 2012 #415 Светланке страшна си:clap: още по-красив е станал :clap::kissyou:
sonq Модератор 30 Август 2012 #417 Върнах се 5 страници назад:blueflow:/а уж те следя/,то много красиви изработки и оформления съм пропуснала.Светле продължавам да се чудя на продуктивноста ти,намаш умора и това си е:clap::clap::clap:
Върнах се 5 страници назад:blueflow:/а уж те следя/,то много красиви изработки и оформления съм пропуснала.Светле продължавам да се чудя на продуктивноста ти,намаш умора и това си е:clap::clap::clap:
Светла Петрова Гобленар Модератор 31 Август 2012 #419 Благодаря на всички отбили се тук :kissyou:Обичам ви всичките
Юра Гобленар Модератор 31 Август 2012 #420 Винаги ми е харесвало това фламинго :idea: Както винаги си избрала най-подходящата рамка и гоблена направо си танцува :clap::kissyou:
Винаги ми е харесвало това фламинго :idea: Както винаги си избрала най-подходящата рамка и гоблена направо си танцува :clap::kissyou: