Моята слабост...

Супер красоти.......:clap::clap::clap::clap:
Много хубави рамки........... много си пасват с модела ...............

Страхотни попълнения към богааатата ти колекция!:clap::clap::clap::kissyou:

Да се похваля с последния завършен (за рамка малко ще почака :D) - "Романтично танго"

И да допълня в действителност черното не прозира изобщо.Не знам защо на снимката се вижда така.

:clap::clap::clap::clap:Поредният красив гоблен, изпълнен светкавично.Поздравления. На мен ми изглежда като ,че ли самите конци имат ламе и иблестят. Много ми е интересно какъв ле е следващият ти проект.

Последно редактирано:
Ей, Светле пак красота и пак експресно изпълнена!!!:loveglasses:
Ти ни отсрамваш всички взети заедно.... бърза и перфектна!!!:kissyou:

Svetlanke, malko da te izpusna ot pogled i vij kakvi gi sutvoriavash!!!!!!!! Ma spri se malko be jena , jega e , liato ... :D Az lichno se zasramvam - niamsh nastigane!:kissyou:

Люска, за Светланка няма жега няма студ. Краят на света се пада в петък, въпросът е ще шие ли Светланка в събота?

Това Танго си го бях заплюла миналата година,така че ----- 6 имаш от мен за него!!!!!

Люска, за Светланка няма жега няма студ. Краят на света се пада в петък, въпросът е ще шие ли Светланка в събота?

Ще започна "Ноев ковчег" и ще го шия в съботата :D Само схема трябва да намеря до тогава

За "Ноевия ковчег "незнам но това танго много ми харесва.Прекрасно е.Моите поздравления:clap:

Назад