O ovne 17 Декември 2011 #263 Благодаря за красотата, която ни даряваш с твоята страничка! Много красиви неща, много идеи, страхотно предизвикателство за всички! Поздравления!
Благодаря за красотата, която ни даряваш с твоята страничка! Много красиви неща, много идеи, страхотно предизвикателство за всички! Поздравления!
Дида Гобленар Модератор 22 Декември 2011 #266 Погледнете какво си имам от Светлето!!!!! Страхотен е венеца,но го закачих в коридора,че да не ми го откраднат.....Светле,целувки и прегръдки от мен и семейството ми за подаръка!!!!!
Погледнете какво си имам от Светлето!!!!! Страхотен е венеца,но го закачих в коридора,че да не ми го откраднат.....Светле,целувки и прегръдки от мен и семейството ми за подаръка!!!!!
decor 24 Декември 2011 #268 Както винаги, всичко направено от Светлето е уникално красиво. Честито Дидка, прекрасен венец си имаш!
Както винаги, всичко направено от Светлето е уникално красиво. Честито Дидка, прекрасен венец си имаш!
did_tag Гобленар Модератор 25 Декември 2011 #269 Светле, както винаги си оригинална и ........перфектна :clap::clap::clap::clap:
Светла Петрова Гобленар Модератор 28 Декември 2011 #271 Последния завършен за тази година и втория от трилогията
keissi 28 Декември 2011 #274 Светла Петрова каза: Последния завършен за тази година и втория от трилогията Кликнете, за да разширите... :clap: Aми сега........................ Много е хубав!!!
Светла Петрова каза: Последния завършен за тази година и втория от трилогията Кликнете, за да разширите... :clap: Aми сега........................ Много е хубав!!!
Светла Петрова Гобленар Модератор 18 Февруари 2012 #277 Последните завършени в рамки , преди да отпътуват към новите си собственици
did_tag Гобленар Модератор 18 Февруари 2012 #280 Светле, фантастични са............ :clap::clap::clap::clap::clap: