Разменям,продавам,подарявам....

• Началник на темата Началник на темата svetta
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
какво толкова смешно, на фирма Зора е 23 лева, но в магазина където ходих точно сега го няма и не ми казаха конкретно дали ще го получат:(

Предполагам че на Фантазия и е станало смешно за цената .
Мен също ми се вижда нереално 23 лв за този голям гоблен - и като размери и като брой цветове.

:DНаистина е смешно.Миличка,помисли дори и комплектовката с Ариадна ще ти излезне повече.Уточни с бод 1:1 или 1:4 го търсиш. Ако е 1:1 мога да помогна да се побереш в цената 25лв.

Последно редактирано:
За да няма недоразумения,ето това е фирма "Заря 21" и там "Ковачницата " е с най-ниската предлагана цена,която е 31,30 лв. 1:4,а за 1:1 е нормално да е по-евтино,обаче ти никъде не споменаваш рамер .Конците са сборни и...не ти препоръчвам този тип комплектовка.Виж Санита ти предлага добра оферта.Желая ти късмет!

http://www.zaria-21.com/galeriya_gobleni/peyzazhi.html

Последно редактирано:
atevasile, по-добре помоли в Заявките за месеца за някоя оригинална схема от изпробвана фирма (например Вилер) и конци на DMC и си купувай конци на метър. Някой може да има записан и разхода и да си направиш сметка. Дори и да си от град, в който не продават конци на метър, може да се окаже, че с доставката ще ти излезе по-евтино и най-вече крайния резултат ще е по-качествен.
Не се хвърляй на цената на гоблена, разгледай галериите във форума, има доста хора, които са я шили, имаше и недоволни от комплектовките, всичко това се прави с цел да се помага с избора за в бъдеще.

преди 2 месеца горе долу купих гоблена на такава цена от центъра на софия, извинявам се за името на фирмата, наистина е ЗАРЯ, гоблена е 1:4 и е с бг конци,за това и го търся на същата цена,шия го по поръчка както предишния и ми е необходим същия, за съжаление
от първия не ми останаха доста конци,да не говорим ,че някои не ми и достигнаха, така, че няма как да го сглобя...

Ами правилно! Пазарна икономика - влагаш 0,02 лв, печелиш 20,00 лв. Кой щи изяга от печалба? ;) :D

Бих искала да купя прозрачното парче пластмасова панама. Ако не си решила да ги продаваш всичките наведнъж, мога да ти напиша адреса си на лични.

Продавам

Продавам оригинални неразопаковани комплекти на Солария с конци Венус.
Причина-нямам време да ушия всичките :D
Цени-има ги в сайта на Солария,не искам и лев отгоре.
Изпращане - по пощата с наложен платеж.
Въпроси-на ЛС:kissyou:

Последно редактирано:
Продавам Гоблена " Ковачницата " големия модел 54 / 63 см1, с бод 1:4, 31 цвята комплектовка с конци анхор.Цена 65 лв

Гоблена е на Милена стил

Продавам "Европейското бистро" на Дим :( за скромната цена от 70 лв./е толкова ми излезна на мене:D/Новичко,непокътнато с всички екстри!

ПРОДАДЕН!!!!

Последно редактирано:
razmenqm "pisma"za pokrivmi na 5 igli.pove4eto ot modelite mi sa za golemi pokrivki,imam 2-3 za leglo,koito se prika4vat."dabov list","regina"i dr.po vazmojnost da se gi pleli,za6toto ima mnogo gre6ni pisma.

Последно редактирано:
Продавам

Продавам гоблен"Ковачницата",размер 56/64,31цвята,бод 1:4
Комплектоваката е моя с конци Ариадна.
Цена:36лв
Изпращам с наложен платеж по пощата или с куриер.Доставката не е включена в цената.

Подарявам или разменям - Мадона на Мурилильо /на ет стил-99/ с конци DMC и момиче с куче на фирма ТЕДИ с български конци/така пише на кутията/. Причина - не харесвам такава тематика.

:kissyou:Така и не видях маковете, които се продават/ защото са вече ушити/,но ...явно обявата не е за тук.

ПРАВА СИ - НЯМА ДА ГИ ВИДИШ МАКОВЕТЕ. УШИТИ ВСЕКИ СИ ИМА СРЕД НАС. ИДЕЯТА НА РЕСОРА ОБЯВИ Е СЪВСЕМ ДРУГ.

Последно редактирано:
Пак на краставичар - краставици... :DАбе не разбрахте ли, че всички в този форум шием, та пак предлагате ушит гоблен?!Темата се отнася за продажби, обмяна или подаряване на комплектовки, а не на ушити гоблени!:greeneye:

Явно не разбират...но поста вече е махнат дано сега се усетят защо :idea:

Статус
Not open for further replies.
Назад