m_rija 28 Януари 2012 #101 Оооооооооо, невероятен е! За мен си истински герой! :clap: :clap: :clap: :kissyou:
ralli Гобленар 28 Януари 2012 #102 Прекрасна колекция, а последнита ти творба на живо направо грееше!
slasch 29 Януари 2012 #104 dushkova, Tooth, m_rija, ralli, Nelia:kissyou::kissyou: Мили момичета благодаря Ви за ласкавите думи:loveglasses:
dushkova, Tooth, m_rija, ralli, Nelia:kissyou::kissyou: Мили момичета благодаря Ви за ласкавите думи:loveglasses:
did_tag Гобленар Модератор 11 Април 2012 #107 Прекрасна.............................. :clap::clap::clap::clap::clap:
slasch 11 Април 2012 #108 Благодаря dushkova и did_tag :kissyou::kissyou: Сега ми остава и "Лятото".............
TDK 11 Април 2012 #109 БРАВО! БРАВО! БРАВО! :clap: Прекрасен е! А трите заедно са шедьовър! :clap::clap::clap: П.С. И да не сте посмяли да се облягате на тези шидьоври!:fight:
БРАВО! БРАВО! БРАВО! :clap: Прекрасен е! А трите заедно са шедьовър! :clap::clap::clap: П.С. И да не сте посмяли да се облягате на тези шидьоври!:fight:
slasch 17 Юни 2012 #110 TDK :kissyou: Момичета да ви се похваля с новата си придобивка - ръчно изплетена мънистена чанта Вече си имам две............. Преглед на прикачен файл 165220 Творението е дело на сръчните ръце на мама!
TDK :kissyou: Момичета да ви се похваля с новата си придобивка - ръчно изплетена мънистена чанта Вече си имам две............. Преглед на прикачен файл 165220 Творението е дело на сръчните ръце на мама!
m_rija 18 Юни 2012 #114 Чантата е просто супер! Ще дадеш ли на заем твоята мама да ми направи и на мен , или поне да научи и моята мама как се прави подобна красота . А без майтап... съвсем искрено ти завидях :loveglasses: :kissyou:
Чантата е просто супер! Ще дадеш ли на заем твоята мама да ми направи и на мен , или поне да научи и моята мама как се прави подобна красота . А без майтап... съвсем искрено ти завидях :loveglasses: :kissyou:
slasch 18 Юни 2012 #115 veneta_az, decor, romana :kissyou::kissyou: m_rija моята мама е с много амбициозна програма в ръкоделието и трудно бих могла да я отстъпя....:idea: Благодаря Ви! Последно редактирано: 19 Юни 2012
veneta_az, decor, romana :kissyou::kissyou: m_rija моята мама е с много амбициозна програма в ръкоделието и трудно бих могла да я отстъпя....:idea: Благодаря Ви!
slasch 24 Юни 2012 #116 Тази седмица успях да подготвя част от подаръците за мои близки румънски приятелки:Преглед на прикачен файл 165282
Тази седмица успях да подготвя част от подаръците за мои близки румънски приятелки:Преглед на прикачен файл 165282
did_tag Гобленар Модератор 24 Юни 2012 #117 Много са нежни и красиви подаръците.............:clap::clap::clap::clap:
filmi 24 Юни 2012 #119 Очарована съм от чантата. Кога ще бъде урок 1 от "амбициозната програма на мама"?