desito Гобленар 7 Февруари 2013 #41 Благодаря ви момичета, сега продължавам със Слънчогледите на Ван Гог, които са започнати от близо 6 год. :kissyou:
Благодаря ви момичета, сега продължавам със Слънчогледите на Ван Гог, които са започнати от близо 6 год. :kissyou:
pepina_p Гобленар 26 Февруари 2013 #45 Много интересни, нежни, абе направо перфектни!!!:loveglasses::clap:
desito Гобленар 27 Февруари 2013 #46 Моето другарче от играта 8-март - "galq_iva" си получи подаръка и сега мога да ви покажа и аз с какво успях да го зарадвам :idea:
Моето другарче от играта 8-март - "galq_iva" си получи подаръка и сега мога да ви покажа и аз с какво успях да го зарадвам :idea:
pepina_p Гобленар 28 Февруари 2013 #47 Много хубав подарък!!!:loveglasses: И аз се надявам да е харесал на другарчето ти!!!:kissyou:
desito Гобленар 24 Април 2013 #48 яйчица от мен http://krebstein.snimka.bg/tapestries/velikden.747177
desito Гобленар 7 Септември 2013 #50 За зимата през лятото, някой има ли идея как да оформя банера, имам закачалка, но отзад, за да не се вижда гърба да се зашие ли допълнително парче плат?
За зимата през лятото, някой има ли идея как да оформя банера, имам закачалка, но отзад, за да не се вижда гърба да се зашие ли допълнително парче плат?
ata Гобленар 7 Септември 2013 #51 Ехе, много са сладки! А за банера, да с парче плат или ако нямаш подходящо,може парче панама да зашиеш .
Ехе, много са сладки! А за банера, да с парче плат или ако нямаш подходящо,може парче панама да зашиеш .
Юра Гобленар Модератор 8 Септември 2013 #53 Добре си започнала със зимните :clap: Относно банера - за гръб може да ползваш и подлепящо.
Mima_stz 12 Ноември 2013 #56 :clap:Нищо, че сме средата на ноември коледното настроение малко по малко ни обхваща. Нали за броденията трябва малко по-вече време...
:clap:Нищо, че сме средата на ноември коледното настроение малко по малко ни обхваща. Нали за броденията трябва малко по-вече време...
desito Гобленар 12 Ноември 2013 #57 да така е, всеки във форума може да си направи красива и уникална коледа, а не масовата, която се продава по магазините
да така е, всеки във форума може да си направи красива и уникална коледа, а не масовата, която се продава по магазините
desito Гобленар 26 Януари 2014 #58 Отдавна започнатите слънчогледи са вече в рамка Преглед на прикачен файл 172842