Кой какво шие в момента? 2

• Началник на темата Началник на темата vania.kaimska
  • Начална дата Начална дата
Не съм показвала отдавна, ама шия:idea: - само дето не мога да се добера до компютъра. В момента съм на това
и ето докъде съм я докарала

А това са ми завършените индийки, ама нещо ми се вижда празничко и съм решила да ушия някакв фон или някаква орнаментика отстрани - само да намеря нещо подходящо:idea:
Даже приемам идеи и предложения. Тъй и тъй Любимият не ще да ме води до Индия. Поне да си ги гледам на картинка:(

Здравче, не е от нета. От "Галерия Бродерия" е схемата. Много си падам по градски пейзажи, особено дъждовни.

Краси, тези "счупените" на Вервако и аз съм ги коплектовала, ама кога ще им дойде редът. Ще се радвам на твоите!

Здравейте,на всички.Като ви гледам карасотите и деня ми става по хубав.Аз все още съм новобранец,но и аз да се включа в темата.В момента шия това
016931219.jpg

Аз в момента шия Коне на водопой,И между другото шия подарък за моят съпруг за св,Валентин,Ще помоля дъщеря ми да ми качи снимките и да ги покажа,

Аз шия това,но вмомента нямам възможност да снимам до къде съм,но скоро ще покажа.:kissyou:

Аз шия Воденицата на Буше. Бях го започнала много отдавна и после две години не беше пипан. И сега, благодарение на вас, като гледам ваште красоти пак съм се засилила.

В момента шия тази картичка ,И шия и това ,Всъщност това е и моето скромно творчество с още един малък гоблен Платноходка,Дано не ви отегча

Да ви покажа какво шия в момента ама не знам кога ще го завърша:(

А ето какво съм си язела да шия след това.

Последно редактирано:
Назад