Кой какво шие в момента? 2

• Началник на темата Началник на темата vania.kaimska
  • Начална дата Начална дата
Понеже нямам навика да показвам етапи, реших да покажа гоблена който шия тук:

А аз оставих гоблена на приятелката за малко и реших да спретна едно подаръче за Канада.Обичам да правя такива подаръчета.До "Адам " и "Ева" ще стои добре нали момичета.Хайде стига съм се обеснявала ,време е да покажа и него .:D:D

а аз шия този :( купен през 84-та,започнат 1:4,разшит и започнат 1:2 с множество единични бодове.Не бях го пипвала от 2003-та

Искра, защо не си направиш една тема в творбите, за да се порадваме на завършените ти творби?

Така ще са си на едно място!:kissyou:

И респ. в Етапите на започнатите! За да можем да те държим под око!:idea:

Здравейте момичета и момчета,в момента шия тази молитва.Надявам се сватята да я хареса.Наближава рожденния и ден.С нещо трябва да се отсрамим.Реших че от този подарък по-хубав няма.:rainbow:

Дойде ред и аз да покажа какво шия в момента, започнала съм тези красиви слънчогледи. Шия ги на аида 14 - кръстат бод :greeneye:

Последно редактирано:
Triana, много красив и нестандартен гоблен!:clap:

С много цветове ли е?!:confused:

Много ми харесва! Скоро се бях загледала в този гоблен с идеята да го започна, но като имам толкова недовършени..... :( Устоях на изкушението... А сега ще се радвам на твоя! С нетърпение чакам да го видя ушит!

salamandar80, много красиви гоблени шиеш!:clap:

Тоза с лебедите на коя фирма е разработка?

-

ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН В МОМЕНТА ШИЯ ТОЗИ ГОБЛЕН МИСЛЯ ЧЕ СЕ ПОЛУЧАВА ДАСТА ДОБРЕ.СЪЖАЛЯВАМ САМО ЧЕ НЯМАМ ДОСТАТЪЧНО СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ДА ГО ЗАВЪРША ПО БЪРЗО НО СЕ НАДЯВАМ И ТОВА ДА СТАНЕ

ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН В МОМЕНТА ШИЯ ТОЗИ ГОБЛЕН МИСЛЯ ЧЕ СЕ ПОЛУЧАВА ДАСТА ДОБРЕ.СЪЖАЛЯВАМ САМО ЧЕ НЯМАМ ДОСТАТЪЧНО СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ДА ГО ЗАВЪРША ПО БЪРЗО НО СЕ НАДЯВАМ И ТОВА ДА СТАНЕ
Понапрегни се още малко.Почти е свършил .Много е красив.:clap::clap:

Ето сега и аз да се похваля с какво се захванах,и това е "Коне в реката"дано започне да върви по бързо,че засега е доста фъкано:D:kissyou:

Назад