Зодии и Гоблени

• Началник на темата Началник на темата darri
  • Начална дата Начална дата
Аз съм Стрелец.Малко трудно ме сдържа на едно място,но с бродирането нямам проблеми.

Хм..

Разгледах всички теми в раздел "Представяне" и тъй като ми се стори твърде нелепо да пускам цяла нова тема, само за да ви кажа Здравейте, реших да го направя в някоя от другите. Тази със зодиите ми звучи най-неангажираща, та затова тук :)
Ами, Здравейте съфорумци! Драго ми е, че открих goblenite.org и намирам нова информация и съмишленици :) Шия от около 7-8 години, но зад гърба си имам едва 4 гоблена.
Още се ориентирам във форума, така че, ще прощавате, ако сбъркам някоя тема :confused:

Не си мисли,че като сме Риби само си мълчим,аз също съм от бъбривите(дори понякога учудвам себе си как мога да говоря толкова много):loveglasses:

Не всички риби са бъбриви :loveglasses:.Имам си я покрай мен,но като кажат нещо считай ,че е закон:D Трябва да стане.

Здравейте, аз също сам рибка и не мълчалива, май само мълчим в началото когато не познаваме хората, но после не могат да вземат думата:D

Хем рогато,хем и с щипци,що е то?

Аз съм Овен с асцендент Рак (като Рак-ът май преобладава...Овнешкото в себе си го изявявам само в екстремни ситуации. :D ) = неочаквано странна комбинация! :angel:

Назад