Както се казва: "Направи добро и го хвърли в морето, златната рибка си знае работата". :idea:
Нека другите да печелят с моята молитва. На мен Господ ми дава по друг начин. :kissyou:

Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Както се казва: "Направи добро и го хвърли в морето, златната рибка си знае работата". :idea:
Нека другите да печелят с моята молитва. На мен Господ ми дава по друг начин. :kissyou:
Признавам си, че и аз се възползвах от схемата, но готовия гоблен подарих на новите ни съседи за новата им къща.
Не съм компетентна и не искам да засегна никого, съжалявам за труда и идеята на Ния, но това на витрината на Мистър Гоблен не са ли ушити гоблени, които са оставени за рамкиране и стоят там докато си ги приберат собствениците?
Не знам дали ги продават, затова питам![]()
Само да поясня - гоблените и плетивата се изработват от персонала на фирмата и САМО те се продават! Не излагат по витрините нищо, оставено за рамкиране.
А снимката пуснах, за да я видите - никаква определена цел нямах и намям!!!
Дени, аз не съм попитала с някаква интригантска цел. Просто в интерес на истината мислех, че това са гоблени, оставени за рамкиране и в магазина си правят реклама на гърба на човека, който ги е ушил. Но сега вече разбрах каква е хавата, благодаря :kissyou:
А за плетивата ...... не съм се замисляла.
Съвсем случайно се натъкнах и на това::shock:
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=33508&cat=86