viking 1 Април 2011 #44 mhogo krasivi cvetia, i maskata veche dosta e naprednala, a za konturite na Nimue triabva da se zapasish s dosta turpenie osobeno ako e na sitna panama, no niama nevuzmojni neshta :kissyou:
mhogo krasivi cvetia, i maskata veche dosta e naprednala, a za konturite na Nimue triabva da se zapasish s dosta turpenie osobeno ako e na sitna panama, no niama nevuzmojni neshta :kissyou:
matcata 6 Април 2011 #47 Пак ще се повторя,че са много хубави.А на тонирана панама ли са или така ми са струва?:clap:
toni68 7 Април 2011 #49 Изгубих бройката колко много наведнъж шиеш и кой от кой по-хубави!!!!:clap::clap::clap::kissyou:
nvvs 8 Април 2011 #51 ихаааа, че много , от хубави по хубави!!!:clap::clap: Нимуе са ми любими , чакам с нетъпрпение да ги видя завършени.
ихаааа, че много , от хубави по хубави!!!:clap::clap: Нимуе са ми любими , чакам с нетъпрпение да ги видя завършени.
Светла Петрова Гобленар Модератор 8 Април 2011 #54 Ейййййй, много беееее.И все хубави.И как ще влязат в другата тема изведнъж
gyuksel 20 Април 2011 #60 :clap:Maskata mnogo dobre se poluchava shte ya sledya s interes s krasheta e may