Внимание!ЛЪЖА!!!

• Началник на темата Началник на темата veni_3000
  • Начална дата Начална дата
кажи какви условия предлагат и сигурно ще успея да те разубедя(не вярвам на никой който иска нещо предварително дори и 2лв.)не ми се сърди

Здравейте! Ако имате нужда от помощ обърнете се кам електронна детективска агенция на e-mail: infоrm_еlеktrа@dir.bg ,те имат страхотни методи за откриване на такива измамници ,пак и не искат голямо заплащане (10% от стойността на измамата и то след като свършат работа) поне на мен ми помогнаха.

... между другото името на детектива е Sir Arthur Conan Doyle ...

Добре, че не разбирам английски и затова ги трия на момента. Между другото съм получавала подобни на холандски струвами се.

Ami az da vi kaja ne sam se oparvala...no imam jelanie da prodam gobleni:D samo vednaj sam shila po porachka i to na poznat chovek poneje sam v maichinstvo bih mogla da si poshiq ako imam porachka....ako znaete nqkoi seriozen kupuvach...kajete:kissyou:

Имам същшя въпрос - продал ли е някой гоблен чрез Гобленар.ком . Кажете ми , защото се регистрирах , но ми искат смс 1,20.Да не е нещо лъжа:clap: :clap: :clap:

Не, не е лъжа.Пращаш си sms-а, получаваш от тях отговор и си качваш гоблена.Това не значи, че съм продала нещо.Дано ти "повлечеш крак", както се казва, та след теб и другите.

Преди доста ввреме се регистрирах в този сайт, за да продам и аз нещо - тогава все още не искаха sms. наскоро, когато реших пак да кача нещо с голямо разочарование открих, че трябва да се изпрати SMS - уж за някаква защита.....Толкова време - нищо не се случи, дори си бях сложила и за изработване по поръчка на гоблен, мартеници, накити от маниста, но трябва да ви кажа, че нищоооооооо. Ако бях продала нещо разбира се, че най-напред с вас щях да го споделя, но сега с тези sms -и, ако трябва да си качвам гоблените, щше се разоря, а и освен това понеже знам, че нищо няма да стане, реших, че вече няма смисъл да се охарчвам.
Това е от мен!

a

Аз също от две години насам ,съм качила картинки на някои от гоблените си,в различни сайтове,но или няма интерес точно към тези гоблени,или никой не купува.Склонна съм да вярвам,че не се продават,това е само мит,защото питах и други хора ,но отговорите винаги бяха еднозначни-(НЕ!).Така,че отдавна се отказах да си мечтая да изкарам пари по този начин.Сега вече шия само за удоволствие и вече сърце не ми дава да си помисля да продавам,като си знам колко нощи не съм спала,за да шия.Както се казва ,узрях за истината!:kissyou:

Аз също още когато пуснаха борсата за продажба на гоблени съм сложила няколко снимки и до скоро тайнично се надявах............ но уви. Тя надеждата нали умирала последна но моята май отдавна я няма. Сега шия само за себе си и не се надявам на нищо освет, че ще красят моя дом. Но ако стане нещо, вие първи ще разберете:idea:

Здравеите отново.Дано не съм ви досадила с въпросите си,но надявам се разбирате че аз имам от скоро интернет и все още съм нова така да се каже.А що се отнася до гоблените,обожавам да шия.:loveglasses: Като се ровех насам натам из интернет попаднах на реклама за наемане на гобленарки и се регистрирах.Някой да ли знае повече за това и дали наистина наемат хора за професионални гобленарки?:crazy: :heart:

Назад