zoq 23 Октомври 2007 #22 Много ще съм ви благодарна ако има и за мен една покан а. zoq3131_1953@abv.bg
fantaziq Гобленар 16 Ноември 2007 #23 с Моля и аз се нареждам на опашката,ако нещо е останало.Моля,моля. girlqnd@abv.bg
iv4omad 8 Януари 2009 #25 Ако някой още иска покана за този сайт да пише -и аз имам регистрация,но не съм влизал от мноооого време
Ако някой още иска покана за този сайт да пише -и аз имам регистрация,но не съм влизал от мноооого време
iv4omad 8 Януари 2009 #27 Дида каза: :greeneye: Моля за покана... didi-dimitrova1967@abv.bg Кликнете, за да разширите... Изпратих ти
Дида каза: :greeneye: Моля за покана... didi-dimitrova1967@abv.bg Кликнете, за да разширите... Изпратих ти
Дида Гобленар Модератор 8 Януари 2009 #28 Благодаря,за сега нямам в пощата нищо.Щом получа ще пиша. Лек и спорен ден. А за Веселите музиканти - пиши в темата Заявки за месец януари и ще се намери.Аз лично я нямам.
Благодаря,за сега нямам в пощата нищо.Щом получа ще пиша. Лек и спорен ден. А за Веселите музиканти - пиши в темата Заявки за месец януари и ще се намери.Аз лично я нямам.