Плетени Чантички

• Началник на темата Началник на темата sunnyto
  • Начална дата Начална дата
привет на всички!аз съм едно малко човече и под малко имам предвид че съм на 14г.супер много си падам по плетени дрешки,чанти и всякакви такива неща,но съм си още начинаеща в плетенето.досега съм си оплела само едно шалче което баба ми ме научи защото беше по-лесно.сега съм много навита да си оплета някаква чанта,но трябва да е нещо по-елементарно и по възможност с дълга дръжка. като форма много ми харесва тази http://picasaweb.google.com/lecyeb/BOLSASDECROCHE/photo#5059357083469345666
бихте ли постнали схемата на някоя такава чантичка!предварително ви благодаря много! :) :rezando: :)

Смирна, добро утро. Надникнах тук и видях страхотни чанти. Голямата ми дъщеря каза да те поздравя специално за тях. :clap::clap::clap::clap::clap:

Това плета в момента :)

Това правя в момента -по -точно шерения вариант :gipsy:

пак аз:

А тези са миналогодишна (зелената) и по-миналогодишна :D

Голям майстор си,браво на теб.Много са хубави и двете ,ще чакам да покажеш и шарената изглежда много интересен модел :clap::clap::clap:

Здравейте! Аз съм нова в този сайт, но много обичам да плета. Занимавам се с макраме и съм плела много чанти, но останах възхитена от моделите ви. браво на вас- страхотни сте. Сега веднага заплетох плетката с точилката.

Назад