Плетени Чантички

• Началник на темата Началник на темата sunnyto
  • Начална дата Начална дата
Последно редактирано от модератор:
Сънито, невероятни са тези чанти - особено синята направо ме грабна!!!! :loveglasses: :loveglasses:

Момичета, искам да ви покажа един модел на чантичка, тук много ги правят тези, та дори и блузи и т.н. Значи използва се тази част от кутийките за бира, безалкохолно дето се отваря кутийката и се наплита на една кука. И така се съединяват - май не можах да се обясня много добре, но ми донесоха една чантичка и я снимах. Дано да се разбере поне от снимката :D

Наде, супер изглеждат тези чантички!!!Напълно съм убедена вече,че в Бразилия освен, че поддържат идеална чистота,което ми е направило страхотно впечатление, хората са и много практични!:kissyou:

Момичета, искам да ви покажа един модел на чантичка, тук много ги правят тези, та дори и блузи и т.н. Значи използва се тази част от кутийките за бира, безалкохолно дето се отваря кутийката и се наплита на една кука. И така се съединяват - май не можах да се обясня много добре, но ми донесоха една чантичка и я снимах. Дано да се разбере поне от снимката :D

eto taka moje i s to4ilka za kori :D

Тази аз я плетох.Първоначално беше за потник,но се оказа малък:gipsy: Направих го на чанта,но децата я използват когато е топло на чанта а когато е студено на шапка.

Как да изпратя снимката една чанта която съм плела

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195761

Назад