Моля за рецепта

  • Началник на темата Началник на темата vanilla
  • Начална дата Начална дата
Дори и да си вземе подкваса нищо няма да стане .Млечно-киселата бактерия живее само тук.
 
Катя, вярно е, че млечнокиселата бактерия се развива най добре тук, но е възможно да се изнася - забележи - изпращаме в Япония за да правят кисело мляко по наш патент. Просто след около 3 месеца се изражда и не може да подквасва повече. Ще трябва да си вземе нова кофичка с мляко за подкваса.
 
Една моя приятелка преди години е живяла доста време в Мозамбик и там е имало кисело мляко - същото, като нашето. А в съседните африкански страни - не.
 
Търся рецептата за петифури ''дейзи'' ако някой я знае нека я сподели.Това са купешки сладки не се пекат имат какао,пудра захар,масло и още неща който не знам.Много ги харесваме.Благодаря.
 
Назад
Top