rostso Модератор 13 Февруари 2007 #21 тук има още няколко :baby: http://aniapie.fotosik.pl/zdjecia/13.html
rostso Модератор 19 Февруари 2007 #22 ето го и най - любимото ми бебче :kissyou: схемата е в .pat формат, но ако някой желае бих могла да я преработя в някой друг формат
ето го и най - любимото ми бебче :kissyou: схемата е в .pat формат, но ако някой желае бих могла да я преработя в някой друг формат
rostso Модератор 19 Февруари 2007 #23 имам и 8 бебета - дяволчета... и те са в .pat формат.... но и тях мисля да преработя в един Word Document :baby: :kissyou:
имам и 8 бебета - дяволчета... и те са в .pat формат.... но и тях мисля да преработя в един Word Document :baby: :kissyou:
M Mariada 18 Февруари 2011 #39 Не видях това бебе. Тъй като виждам, че в тази тема се качват само снимките и аз качвам само снимка. Ако някой иска схемата на това бебе или на другите показани по-долу, ще му я/ги изпратя на мейла.
Не видях това бебе. Тъй като виждам, че в тази тема се качват само снимките и аз качвам само снимка. Ако някой иска схемата на това бебе или на другите показани по-долу, ще му я/ги изпратя на мейла.