Среща на Гоблените.com в Сливен

• Началник на темата Началник на темата katya
  • Начална дата Начална дата
То мястото си е същото, но ако няма мераклии, само адашката и двете с теб ли ще сме? :DХайде да видим утре до обяд дали някой желаещ ще пише в темата и тогава със сигурност да говорим за среща. :idea:

Юлка, явно среща няма да има. :(
Марияна, тъй като ти единствена прояви интерес, ти предлагам когато ти е удобно да минеш през моя офис, за да ти разкажа за срещата. Само да не е в петък, че съм в командировка. Нося и нагледен материал да ти покажа.:idea:

Много мило от твоя страна. Аз също мислех да говоря с теб , но все се надявах да се съберем.Много жалко. Ще се уговорим допълнително. Лек и успешен ден на всички.

:confused: Момичета , не знам коя от вас ми е пратила подарък за Алекс днес,но и благодаря от сърце. Страшно ме зарадва неочакваната изненада. Да си признава бързо коя е , за да знам кой ме сюрпризира предколедно.:kissyou:

Юлка, доколкото разбрах другите от групата вече не влизат във форума или поне рядко го правят, така че май няма скоро да прочетат съобщението ти.:idea:

ЗДРАВЕЙТЕ,

СРЕЩА ЩЕ ИМА. УРАААААААА. В ЧЕТВЪРТЪК, 20.12.2012Г., ОТ 17:00-17:30Ч. ЩЕ ВИ ОЧАКВАМ В РЕСТОРАНТ "САВУЛЕН". НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ СЪМ САМА ;)

Момичета, може и да съм досадна вече, ама хайде да се видим. Нека всеки каже кога има възможност и да решим една дата!

Предлагам сряда или четвъртък от 17,30ч. в Савулен. Пишете кой от двата дни ви е по-удобен и нека се видим, макар и в по-тесен кръг. Ако имате връзка с други сливенски гобленари, обадете им се, защото явно не влизат всеки ден във форума. Аз вече се обадих на Маша.:idea:

Назад