Среща на Гоблените.com в Сливен

• Началник на темата Началник на темата katya
  • Начална дата Начална дата
Снимки от "приземната" част на масата

Мари вече показа най-младото попълнение - Сиянка, а ето и каките в един от малкото моменти, в които стояха на едно място (е за снимката де :idea::idea::idea:)

Е добре,вие се знаете,но помогнете и на нас незнаещите,да разберем кой,кой е:confused:
Ето тази снимка ми се видя най-обща,бихте ли били добрички и да дадете малко инфо:kissyou:

В дъното видях адашчето и Камито:idea:

На масата срещу нас са Величка /собственичка на един магазин за гоблени/ и Via_1313
Правите са Jully /в средата/ и Masha.
На преден план са jasi - в средата, от лявата й страна е дъщеря й Kotetogalka , а от дясната - kara52.
На втората снимка от пост 91 с червената тениска е mari_ar, а на четвъртата снимка от пост 94 - е anito11.

Последно редактирано:
manka, разбра че съм аз iasi, а не jasi нали :D
Чакаме снимките на anito11 - за да видите нейните красоти и тези на Мари :idea:
manka, видяхме и пипнахме "на живо" твоята гривна и пръстена, страхотни са :eek:

Ей много сте готини дами. А пък какво сте показали, нямам думи. :eek: Надявам се да ги видя на 1 август, заедно с вас. :party:

anito11 благодаря ти и на теб,идеално подредени и обяснени снимки:kissyou:
iasi разбрах още като го написа адашчето,кой кой е,нищо че
имаше сгрешени два ника:idea:
Радвам се,че сте видели на живо с какво си уплътнявам вечер времето:flowerlove:

Срещата се променя заради мен, по независещи от мен причини. Дано да не съм развалила плановете ви и можете да присъствате на тази среща. Ще се радвам да ви видя и да се запозная с всички ви.

Ако е след 16.30 мога да дойда.Ще се радвам да ви видя и да се запознаем:kissyou:

Среща за сега на 25-ти юли в 14.30 на Рагаци. Надявам се да се позадържим повечко, за да се запознаем и със sneki3

Идвам веднага щом сляза от автобуса:idea:Ако ви сваря ще е хубаво, ако не здраве да е , ще има и други срещи.Все някой път ще успея:kissyou:

Идвам веднага щом сляза от автобуса:idea:Ако ви сваря ще е хубаво, ако не здраве да е , ще има и други срещи.Все някой път ще успея:kissyou:

Не се притеснявай, ние не сме от тези които стоят по половин един час - обикновенно стоим до здрачаване така че да се надяваме да се видим и запознаем, ако не с всички то поне с някои.:flowerlove:

Не се притеснявай, ние не сме от тези които стоят по половин един час - обикновенно стоим до здрачаване така че да се надяваме да се видим и запознаем, ако не с всички то поне с някои.
Да kara52, така е :yes:. Ако има начин и хич да не си тръгваме :D:D
Много съжалявам, че този път ще пропусна срещата :(:cry:

Момичета за жалост и този път ще пропусна срещата, но мъжът ми има рожден ден :idea:

Момичета, за съжаление и аз ще пропусна тази среща. Ще посрещам гости вечерта и трябва да се подготвям. Моята кокона стана на 6 години и в събота ще го празнуваме с бабите и дядовците. Ще се надявам и друг път да имам възможност да се запозная с Цецито и със снеки.

Нищо и камерна надявам се да се състои. Как съм го подкарала тази седмица на срещи ще е грехота да ида в Сливен и да не ви видя. :flowerlove:

Назад