Среща на Гоблените.com в Сливен

• Началник на темата Началник на темата katya
  • Начална дата Начална дата
Добре дошла сред нас, Мария, макар и само виртуално засега! През лятото се надявам да се видим и реално. А относно питането ти, доколкото съм запозната точно сватба е бил поводът Дорис да посети нашия град. :idea:

Да , сватбата беше на брат ми. Doris е приятелка на снаха ми. Аз съм чувала за такива събирания на гобленари , но не подозирах , че и в нашия град се прави. Много съм щастлива от факта обаче.

Здравейте, момичета! Искате ли да се видим? Ако има желаещи нека тези, които са с определени графици за работа определят деня. Мястото може и да е същото. :kissyou:

И аз съм "за" само изберете дата. Ако не ви се струва твърде рано предлагам 27 01 /този петък/ при мен / р-т Савулен/:idea:

:thumbup::thumbup::thumbup: Само дано времето го позволи. Дават го доста лошо. Само да не дуууууууухааааааааааа. Студа не ме плаши.

Исках да ви доведа една нова гобленарка от нашия град, но като гледам какво е времето навън почти се отказах от срещата. :(

Момичета, хайде да се видим! Но нека този път се съберем повечко. Затова нека всеки каже кога му е удобно и да се измисли дата!

ссъсъссъс..

Тази седмица мога. Хайде да е в петък. Часът - 17-17.30ч. Къде да се съберем? Ако искате пак да е в ресторант "Савулен" или където предложите-аз ще дойда.

Назад