Среща на Гоблените.com в Сливен

• Началник на темата Началник на темата katya
  • Начална дата Начална дата
може някой път да пием кафе и да досаждам с въпроси или да слушам изучаващо убеждавайки се че нищо не знам и не мога относно ръкоделието

За кафе винаги ще се намери време, макар и през обедната почивка.Hо ако дойдеш на някоя от нашите срещи, ще видиш че наистина са много полезни. Винаги има какво ново да се види или научи:idea:

Последно редактирано:
Marji, "воеводките" дойде от НИЯ. Освен това има и пост от Акула по темата, ама на мен "робините" някак си не ми харесва ... не се чувствам нещо робиня никому /не само в религиозния смисъл/ ... "гургурките" пък няма да коментирам въобще ... Не е лошо да чуем и други мнения обаче!

Да, Ани, права си да не ти харесват и двете. Мисля си, че за да се радваш, че си в някоя група (от някой град), тя трябва да има хубаво име, а не то да те обижда. По принцип града ни е известен със стоте воеводи, но и калиниките не е лошо именце.

Аз продължавам да държа на "калинките", защото тази дума навежда на асоциации, свързани с онези сърцати калинки, които шихме. Толкова са сладки... И подходящи за емблема. А лошата слава на онази, другата Калинка май вече отшумя, а с времето съвсем ще се забрави.:idea:

Извинете ме,че се намесвам, ама като съм почнала да си кажа и аз.:D

Искрено ви казвам,че вече ви виждам като калинки. И защо не, калинката е символ на сбъднатото желание и носеща щастие.
И много хвъркати ще станем в този форум. Май само коконите и болярките ще правят изключение.... за сега.:idea:

аз мисля че погрешно сте разбрали поста ми :) ама карай простено ви е :baby:
както казах имам едни такива чери мисли за града в това му състояние :)

а на вас харесвали ви ?? напоследък не съм никък горда от сливен

Макар и в малък състав си прекарахме чудесно и се надяваме следващия път да сме повече.:kissyou:

Бреййй че хубаво и задушевно изглежда Другият път ако не съм пак заета и аз ще дойда !!!

Момичета и момчето :) прекрасно сте си изкарали :clap:. Надявам се за следващия тираж и аз да успея да се включа. А кога ще е той?
Може ли и аз да се включа за името на групата. Нищо, че съм от Ямбол, чувствам се част от сливенската група, а и половината ми рода е от там :idea:. Аз съм за КАЛИНКИТЕ

Днес към 13:30 ч. с Юлка ще сме в Мерканто, кв. Дружба. Ще седнем от към входа на заведението, не на сладкарницата ;)
Ако има свободни да заповядат на :coffee::kissyou:

Към края на др седмица ще има и среща в центъра :idea:

Момичета, следващата ни среща ще е на 7 април, четвъртък, от 18:00 ч. в пицария "Палермо". Ще се радвам да ви видя.:kissyou:

Малко снимки от срещата миналата седмица :idea:

393ca62d2279t.jpg
[/URL][/IMG]

251baa76189ft.jpg
[/URL][/IMG]

0c8a9798800et.jpg
[/URL][/IMG]

114c70a05ac7t.jpg
[/URL][/IMG]

Момичета не знам тука ли му е мястото ама ДА СЕ похваля и аз като циганче с бонбонки - купих си панама бяла и черна и златно ламе и някакъв маркер дето се перял ама е син :( Имаше и някаква бяла креда... тя пере ли се каква е не я знам... достраша ме да си взема
За пръв път посетих магазинчето в новата кооперация зад детската градина на пл. Васил Левски Каката ми се строи много любезна въпреки че аз доста поговорих като селяндур :D Любезността ме връща мен в магазините Сега трябва да почвам да шия!

Последно редактирано:
Назад