карвинг-кулинарно изкуство

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
:clap: ,това е страхотно!За толкова кратко време.............А аз си мислех ,че са часове, та това е изкуство!:)

Еееее аз декорациите го правя между другите ангажименти ако отнемаха часове щеше да ми е невъзможно да правя по 5-6 дини на ден.Самото изхранване ми е доста по приоритетно като се има на в предвид липсата на качествен персонал :confused: имам доста други ангажименти и ако остане време за нещо по сложно като украса правя.Лошата новина е,че ще ви радвам още около месец после излизам в заслужена отпуска :clap: до догодина май месец,освен ако не реша да отскоча до зимните курорти но за момента се настройвам за почивка:kissyou:

Няма проблем да споделя някоя рецепта с вас само ме ми кажи какви са ти предпочитанията за пиле, за риба , свинско,телешко и от там нататак съм аз :idea:
Благодаря за отзивчивостта!
Понеже в къщи най-често консумираме пилешко месо, кайма и всякакъв вид зеленчуци, много бих искала да видя нещо наистина професионално от тези продукти.

Благодаря за отзивчивостта!
Понеже в къщи най-често консумираме пилешко месо, кайма и всякакъв вид зеленчуци, много бих искала да видя нещо наистина професионално от тези продукти.
Здравей на първо време давам тази рецепта пробвай ако ти хареса ще дам и още :gipsy:
пиле филе с
манатарка и сос от сметана и ром

ПРОДУКТИ за 1 порция
пиле филе 0.250гр
Олио 0.50мл
МАНАТАРКА 0.100гр
МАСЛО малко
СМЕТАНА ГОТВАРСКА 0.100гр
ПРЕСЕН БОСИЛЕК малко
уиски 0.020гр
СОЛ
БЯЛ ПИПЕР
ЧЕСЪН
ПРИГОТОВЛЕНИЕ

Нарязваме пил филе на каренца и овкусяваме с сол и бял пипер
Изпържваме пил филе в олиото докато побелее от двете страни и вадим от тигана
ЗАПЪРЖВАМЕ МАНАТАРКАТА В МАСЛОТО ДОКАТО ОМЕКНЕ
СЛЕД ТОВА ФЛАМБИРАМЕ С РОМА
ГАСИМ С СМЕТАНАТА И ОСТАВЯМЕ ДА РЕДУЦИРА
ПОДПРАВЯМЕ С СОЛ ,ЧЕСЪН ,И ПИПЕР
Редим каренцата в чинията добавяме манатарката поливаме с соса и гарнираме с листенца босилек

Много благодаря! Непременно ще я пробвам, само това с фламбирането малко ме притеснява и сигурно ще го пропусна - никога не съм правила подобно нещо и не съм сигурна дали изобщо ще успея. Но предполагам и без този момент ще стане много вкусно.:)

Много благодаря! Непременно ще я пробвам, само това с фламбирането малко ме притеснява и сигурно ще го пропусна - никога не съм правила подобно нещо и не съм сигурна дали изобщо ще успея. Но предполагам и без този момент ще стане много вкусно.:)

Здравей не виждам кое толкова те плаши в фламбирането,особенно ако котлона ти е газов става от самосебе си само не слагай прекалено много алкохол за да няма не предвидини палмъци:D Винаги има първи път а докато не се пробваш няма да разбереш нали така :idea: хайде успех с огньовете.

Ето и моето първо творение. Ама без да ми се смеете.
146566.jpg

Ябълката се е превърнала в прекрасно цвете!:clap:Ако това е началото,значи имаш умението и усета за карвинг майстор!С удоволствие ще разглеждам темичката,за да видя още неща!:kissyou:

здравейте на всички и от мен,здравей Мариан,как си,аз съм Дафито от Поморие.Аз също се занимавам професионално с това изкуство ,но в момента съм в майчинство.Сега ще се опитам да ви покажа нещо и от мен.

Назад